ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

5e gider bu.

onca milyon dolar kazaniyorsunuz, bi Galatasaraya laik performans ortaya koyamadiniz be.

utanin

yahu arkadaş artık nefret etme noktasına geldiğim Selçuk'a bile kızamıyorum bu maçta. Bu adam hem sol bek, hem orta saha oynamaya çalışıyor. Aynı şey Sneijder , Pandev.. Hepsinin nedeni yanlış sistem. Hiç bir organizasyon yok. Kargaşa var , hemen hemen her maçta olduğu gibi. Tarık tek başına 2 adama karşı, keza Telles

Ya bir bak da gör be adam. Reus, Mkhitaryan, Kagawa, Aubemeyang. Adamların hızını bir hesaba kat. Bizimki bir koşana kadar bunlar 5 koşuyor. Sen bu kanatları kapatmazsan bu takım ne yapacak? Hamit ve Selçuk mu kapatacak bu kanatları? Allah kahretsin, yoruldum artık.
gerirzekalı olduğu için böyle.basmıyo kafası.

Prandeli Dortmund'u Hummels ağır oyuncu ara top atalım diye analiz etmiştir kesin.

taraftar 45 dakika "prandelli istifa" ve "arrivederci prandelli" diye tempo tutmalidir. en kisa sürede kurtulmaliyiz bu heriften.

Dua edelimde Bayern Münih ile oynamiyoruz. 10 dan aşagi olmazdi. Prandelli denen İtalyan aciz bunu başarirdi.

Bruma Ve Olcani kadro disi birakan adam teknik direktor ol-a-maz... ama galatasaray'da big emperor king olur.

Mancini de rezaletti ama bu beterin beteri çıktı. Tabi tek suçlu o da değil. Onu getiren Selçuk-Burak'la sözleşme yenileyip bitmiş oyuncuları transfer eden yöneticilerin suçu daha büyük.

Abi yeter. Prandelli olmasa su mac 3 olmaz yine yeniliriz ama boyle yenilmeyi kabullenemiyorum

Avrupada millet bizi izliyor. Biraz ivme kazanmisken adimizi tekrar duyurmusken felan boyle yenilemezsin adamlar siir gibi top oyniyor...getirin Ersun Yanali

İlk yarıyı izleyip döndüm eve Teşekkürler prandelli ve emeği geçenler bir de bu Galatasarayımın maçı var diye yerimde duramiyordum 2 gündür.

aysaldan kurtulduk bu prandellıden de kurtulduk mu?5 er yıllık sözleşme ımzaladıgı selçuk ve buraktan ta kurtulunca bu takım adam olur.temızlık şart.

Geri
Üst Alt