ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Prandelli nefret ediyorum senden manciniyi arar olduk

1- Afedersiniz mok gibi kadrolarla sistemlerle oynuyoruz
2- Defans ile ortasaha arasına düşen her top rakibe gidiyor. Bunun nedeni öncelikle Melo'nun defansif yönünün yaş geçtikçe kötüye gitmesi (ön liberodan çok mc'de daha verimli olur) ikincisi selçuk'un hiçbir şey yapmaması.
3- Aynı tarz iki stoper

Enginle Yiğit paraları saçarken biz burada kendimizi hırpalıyoruz ne güzel değil mi arkadaşlar

6 senedir sampiyonlar ligine gidemeyen takimin taraftarlarina son 3 senedir ust uste sampiyonlar ligine giden takimin taraftari olarak selamliyorum burada okuyanlari adamlar ne yapsin 6 senedir.derbileri.saymazsan oynadiklari en yuksek mac akhisar'dir.

TT

Gokhan Tekin;7102184[B' Alıntı:
]Feneri gectim Trabzon bile[/B] yenilmezdi.. Sorun teknik adamlarda felan degil sorun takıma bir türlü sistem oturtulmamasıdır..Gs haddini bilerek oynamalıydı defansıf oynamalıydı bu takıma karşı her taraf acıktı alman spiker resmen dalga gecti bu takım türkıyede 2. Sırada dedi.. Futbol böyle oynanmaz ileri cikam bidaha geri gelmiyor disiplin desen sıfır işte asıl sorun burada başlıyor!
????

zalım italya suyundan içmeyiz artık. italya kelimesini dahi duymak istemiyorum bu prondeli gittikten sonra

Rezil ettiniz türkleri resmen ama suc sizde degil türklükte bikere yok disiplin demen şey herkes istedigi boku yapiyor..dene bakayım alman takımında.. Orda hicbir futbolca ben ilk 11 oyuncusuyum kkötüde oynasam ıyıde oynasam beni ohnatacaklar diye düsünemez.. Ama Tğrkiyede bu böyle degıl .. En iyi örnek burak selcuk vs.

Kendimizi cok buyuk goruyoruz arkadaslar. Dortmund dedigin adam bayern'e kafa tutup madride 3 4 gol farkla galip gelen bi takim. Arsenal macinda bozguna ugrattilar. Avrupada bu tur skorlar bu takimlara karsi normal. Bizim kizdigimiz nokta skor olmamali, iyi oynamamak olmali. Iyi oynasakta dortmunda karsi sansimizin yuksek olmadigini bilmeliyiz.

Rezil ettiniz türkleri resmen ama suc sizde degil türklükte bikere yok disiplin demen şey herkes istedigi boku yapiyor..dene bakayım alman takımında.. Orda hicbir futbolca ben ilk 11 oyuncusuyum kkötüde oynasam ıyıde oynasam beni ohnatacaklar diye düsünemez.. Ama Tğrkiyede bu böyle degıl .. En iyi örnek burak selcuk vs.

O degilde hafta sonu sneijder ne caktı size:D:melo::melo:

Muslera ve Sneijder dışında hiç düşünmeden kalsın diyebileceğim bir oyuncu yok takımda.
Onlar olmasa zaten bildiğin Erciyes, bildiğin Elazığ, bildiğin Karabük gibiyiz...
Şimdi düşünüyorum; İyi bir kadro kurmaya kalksak kimler gelsin kimler kalsın kimler gitsin diye.
Arkadaş, Muslera ve Sneijder dışında hiç bir oyuncuya olumlu bakamıyorum ki.

Ama işin aslında kolayı var. Öncelikle yeni gelen başkan için zorluk gibi görünen ama aslında avantaja çevrilebilecek bir durum var.
Bu saatten sonra Avrupa defteri kapandı zaten. Ligi de devrearası gerçek anlamda iyi 2-3 transferle kapatabilirsek seneye çok daha iyi bir kadro kurmamız mümkün olabilir.
Ama 1.şart adam gibi bir hoca. Öyle " Bakalım nasıl olacak" modunda alınacak bir hoca değil. Galatasaray'ın geleceğini rahatlıkla teslim edebileceğimiz bir hoca.Ama yarın gelecek.
Devre arası hoca için beklenmeyecek. Sonra yeni gelen hoca eldekilerden ileri dönük bir çalışma ve tespit yapıp kalabilecek oyuncuları tespit edecek.

Sezon sonu ise bize yük olan hepimizin bildiği oyunculardan bir şekilde kurtulmak şart.Sonrasında ise gerçekten iyi bir kadro kurulmalı.
Ama önce hoca gidecek. Tekrarlamakta fayda var.

Otoban gibi takımız... Bu takımdan hiç bişey olmaz. Ligde de ite kaka gidiyoruz. Bu takım ligde de ilk 3'e giremez. Fener maçı da dahil bu sene hiç bir maçtan zevk almadım(kazandığımız maçları da hak ederek kazanmadık)...

Geri
Üst Alt