Deniz Sahin
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 4.750
- 1
- 998
Daha 4. yıldız diyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şamp. ligini hazırlık maçı olarak değerlendiriyor hocamızUlan adam bak olcanı düsündgünden oynatmamis bizde neler diyoru.
Adam şampiyonlarligini işin içine katmıyor bile.
Olcan'a demiş , pazar günü benim için daha önemlisin . Oynama bugün![]()
Beşiktaş örneği birşey değiştirmeyecek. İki sene önce Fatih Terim ile Galatasaray da lige göre kısmen tempoluydu ama bunu zamana yaydığımızda bizi çeyrek adım dahi ileriye götürecek bir gelişme olmadı. Futbolcunların kişisel istek ve motivasyonları ile oluşan şeyleri dikkate almıyorum. Bruma örneğinde sadece varsayım yapıyorsunuz. Bruma'nın Pandev kadar etkisiz olduğu bir sürü maç da oldu. Üstelik sahada koşuyor gibi görünse de.. Dolayısıyla aynı noktaya geliyoruz bu yazıların hepsi resmen şunu ispatlıyor " 'En azından doğru tercih olur ama olmadı derdik' demek önceki mesajımda da dediğim gibi şu duruma özel sadece popülistik oluyor."Söylediğiniz eksikler evet Türk futbolunun eksikleri. Ama dediğiniz tempoyu en azından Feyenoord ve Arsenal ve en sonda Totenham karşısında ortaya koyan bir BJK vardı mesela sahada. İnsan BJK-Arsenal maçını da mı izlemez? Olcay-Oğuzhan-Mustafa-ba ile 4-2-3-1 nasıl oynamış BJK, pır pır oyuncular nasıl zorluk çıkarmış Dortmund defansına hiç mi bakmaz? Yani adamların sol beki bir kağnı yahu kağnı? Tarık bile tek başına 2-3 defa aptala çevirdi. Neden önüne kanat koyarak rakibi kendi silahıyla vurmaz? Reus hiç geri dönmedi nerdeyse ilk yarı. Tarık 'ın önünde tek ayaklı Bruma bile olsa böyle olmazdı. Kaldı ki sizin dediğiniz gibi ülke futbolu rölanti tempoda oynanıyor. bunun dışına çıkaiblecke 2 adam varsa takımda bunlar da Olcan ve Bruma. Beyefendi kadroya bile almıyor.
Evet Türk futbolunda bahsettiğiniz sorunlar vardır. Ancak Yasin'den Dortmund maçında birşey bekleyen adamın kepazelikleri varken bunları konuşmak şu an Maslow'u ihtiyaçlar hiyerarşisi piramidini ters çevirmek gibi oluyor biraz.