ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Prandelli: "Soyunma odasında da oyunculara dediğimiz gibi, başımız dik. Elimizden geleni yaptık. Hedefimiz 4. yıldız."

hahahah

İnsanların neden tepki verdiğini anlayamıyorum. 4. yıldız diyecek tabi ki.
Kıçı kırık bir yıldıza hangi ülkede bu kadar paye verilebilir ki başka, adam çözmüş memleketi.

3. yıldızı ilk biz takmıştık. Takmıştık da ne oldu ? Başımız göğe mi erdi anlamadım ki.

Hakikaten bu ülkede ortaçağ seviyesinde bir futbol zihniyeti var ve bu zihniyet her geçen gün daha da iğrençleşiyor.

birsey yazmicaktim mac sonunu dediklerini duyduktan sonra prendelli allah belangi

Bu adama gelmeden once cl yi salla lig önemli bu kadro da ligi götürur denmis bu cok açık. Adam sallamiyor bu belli. Transfer bile istemiyordu. Kucuk hedef basari kıstası olarak konusulmus. Baskan da sallamadi zaten bu sene avrupayi. Yoksa gidip o iki perti almazdi.
Prandellinin avrupayi sallamamasini anlasilabilir bisey. Ama bu sezon 10 resmi mac yapmisiz ve hicbirinde yarim devre bile olsa etkili ve üstün futbol oynayamamisiz. İste bunu anlayisla karsilamak cok zor.
Gerci su an ulke futbolu icin de Galatasaray icin de gecerli olan bir söz konusu. Bunu şoyle ozetleyebiliriz. Deveye sormuslar neden boynun egri. Nerem dogru ki ? demis. Tam manasiyla bizi anlatiyor. Ulke de ne dogru ki futbol dogru olsun. Ya da Galatasarayda ne şu an ne dogru ki oynanan futbol dogru olsun.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tuchel-1288885971_zoom54_crop_800x600_800x600%2B416%2B194.jpg

Anlasilmaz bir takimiz.. Fener maci goz boyadi.. Bu ulkeye cl gelmezzz taki baska spor populer olursa belki o zaman yuz yil sonra

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyler bu arada Engin Baytar'da şu an Beyaz Futbol'da. Ulan millet cirit atıyor ortalıkta ya. Hale bak...

Hamit Altıntop: "Bir takım 10 km eksik koşuyorsa burada bir sorun var demektir."

En cok olcan'a uzuldum. Adam tribunde kendi kendini yedi, aglayacakti nerdeyse. Gozleri kipkirmiziydi. Ligde oynatiyor cl'de oynatmiyor.

Hamit altintop bu takimin kaptani olmalidir. Aciklamalari cok iyi. Takim uzerindekagirligi da var.

Selcuk& burak gibi goz boyamiyor.

Burak Yılmaz: Asıl hedefimiz Başakşehir maçı var ona odaklanmamız gerekiyor.

Prandelli: "Soyunma odasında da oyunculara dediğimiz gibi, başımız dik. Elimizden geleni yaptık. Hedefimiz 4. yıldız."

hahahah

Bu herif resmen saka yapiyor olmali!

Prandelli: "olcan'i dinlendirdim pazar gun ki maca sakladim."

Bu ne bicim aciklama lan? Bu kim ki bizim hakkimizda boyle konusuyor? Biz lecce miyiz, napoli miyiz lan?!

DERHAL SOZLESMESINI FESHEDIN BU HERIFIN

Yaptığı değişikliklere anlam verebilen var mı acaba ? Telles'in çıkıp Yasin'in neden girdiğini biri anlatsın bana.

Geri
Üst Alt