ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Bu sistemle olmayacağını hala anlamadı adam. Lan kanatsız sistem diye bişey var mı lan ? Kanatsız sistemde ortada sıkışan oyunda beklerin atak için mecburen ileri çıkar ileri çıkınca 90 metrede haliyle açıklar verir ve rakibinin kanat oyuncuları hızlı ve becerikliyse çok rahat skora gider ki bu hep bizim başımıza gelen bişey. Koy kanatları rakibin opsiyonunu kapat hemde sıkıştırma oyunu bunu anlayamayacak kadar beyin yok mu

Yuuuhhhh

Burak yilmaz: "asil hedefimiz basaksehir maci." demis!!!!

Yuhhh yuhhh yuhhhh

Ne yapmaya calsiyor bunlar ya kafayi yemisler!!!

Burak senin var ya ben gelmisini geçmişini severim. Galatasaray'da oynuyorsun anadolu takımında değil lan Kopek!

Jürgen Klopp: "Başkanım ve Sportif Direktör'üm Türk mantalitesine sahip olsaydı işime bu kadar devam edemezdim."

Çok acı ya. Burak'ın lafa bak asıl hedef Başakşehir diyor. Böyle bir şey yok. O zaman Prandelli ne için geldi? Denizli de yapar bu saçma ligde şampiyon hatta daha rahat yapar.

Bu takım 4-2-3-1 oynar, oynamalı. Takım artık Burak ve Selçuk gibi adamlardan temizlenmeli, Melo'nun partneri artık Selçuk olmamalı. Emre, Bruma ve Telles gibi genç oyuncular daha fazla süre almalı. PRANDELLİ GİTMELİ.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray kulübünün kuruluş mottosu "Türk olmayan takımları yenmek". Sen bunun dışında bir vizyon ortaya koyamazsın."

Olcani bitirdi
Brumayi bitirdi
Tellesi bitirdi
Sneijder nerde oynuyor belli degil
Melo ??
Iyi ama bu adamlar bizim en degerli ve de en cok bonservis verdigimiz oyuncularimiz. Takim bunlar uzerine kurulu olmali maximum verimi almalisin ki bunlar o verimi verebildikleri icin transfer edildiler.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bütün hafta "bu mac önemli degil, bizim hedefimiz pazar'ki mac" demis demekki bizim grande cesare. sneijder ve muslera gibi elit oyunculara aciyorum

İlkay GS taraftarı herhalde ne güzel konuşuyor

Defolun gidin lan başkanıyla teknik direktörüyle zihniyetiyle.. Defolun nnn

Muhabir: Dortmund'u dipten aldınız biz Türk Futbolu olarak ne yapmalıyız?
Klopp: Benim Başkanım Türk mantığında olsa buraya gelemezdim.

insallah yeni baskan bu adamla calismaz, yoksa isimiz cok zor. anderlecht'e bu sefer sneijder'i götürmez

Geri
Üst Alt