ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

:D ya sarper sneijder bile demesi mi var 2.ile aramızda 5 puan var deplasmanda dortmundu yensen bile arsenalin puan kaybetmesini bekleyeceksin. 3 takımda ortak olacak 2.lik için onda bile garanti değil. istanbulda arsenali yeneceksin hadi gerçek kimliğe bürünsek bu da olabilir.

Şu an gruptan çıkmak bizim elimizde değil. Sen istersen 3te 3 yap. Arsenal kalan maçlarda 2 mağlubiyet alması lazım. 1g 1b bile adamları gruptan çıkartıyor.
Bizim için en büyük temenni arsenal-anderlecht maçının berabere bitmesi. 7 puan yapar arsenal kalan 2 maçtada kayıp yaşayıp bizim kazanmamız gerekir (4 farklı yenmemiz lazım arsenali :D) yada hepsini kaybedecekler sence bu mümkün mü.

Dediğim saçma biliyorum ama şu tabloda bile temkinli olmaya çalışıyorum.%99 zaten 2. falan olamayacağız onu biliyorum zaten.

Bu takim bu TD ile nasil oynarsa oynasin yine yenilirdi bu macta. Kendimizi kandirmayalim. Bu aksam ancak asagidaki kadro ile belki 1 puan alabilirdik.

Muslera
Tarik-Chedjou-Semih-Balta*
Hamit-Melo
Olcan-Sneijder-Telles
Umut(Bruma)*

*Balta'yi mecburiyetten yazdim Telles ve Bruma ile sol kanadimizi savunabilecegimizi düsünmüyorum.
*Forvette Pandev ile olmayacagini gördük bu mac, Burak zaten hic olmuyor futbolcu degil, Umut'ta cok kötü ama yinede Burak gibi sahtekarlik yapmadi. Belki Bruma forvette denenebilir cabuk kontraya cikmak icin ama bitiriciligi iyi olmadigi icin zor. Yani kisacasi bu takimin forveti yok.

Bundan sonraki maclar icin (lig)
Muslera
Tarik-Chedjou-Semih-Telles
Melo-Hamit
Olcan-Sneijder-Emre Colak
Umut​
Buna benzer kadrolar ile cikmamiz lazim ama Prandelli yine sacma sapan kadrolar ve oyuncu tercihleri yapacagi asikar.

Bu takim bu TD ile nasil oynarsa oynasin yine yenilirdi bu macta. Kendimizi kandirmayalim. Bu aksam ancak asagidaki kadro ile belki 1 puan alabilirdik.

Muslera
Tarik-Chedjou-Semih-Balta*
Hamit-Melo
Olcan-Sneijder-Telles
Umut(Bruma)*

*Balta'yi mecburiyetten yazdim Telles ve Bruma ile sol kanadimizi savunabilecegimizi düsünmüyorum.
*Forvette Pandev ile olmayacagini gördük bu mac, Burak zaten hic olmuyor futbolcu degil, Umut'ta cok kötü ama yinede Burak gibi sahtekarlik yapmadi. Belki Bruma forvette denenebilir cabuk kontraya cikmak icin ama bitiriciligi iyi olmadigi icin zor. Yani kisacasi bu takimin forveti yok.

Bundan sonraki maclar icin (lig)
Muslera
Tarik-Chedjou-Semih-Telles
Melo-Hamit
Olcan-Sneijder-Emre Colak
Umut​
Buna benzer kadrolar ile cikmamiz lazim ama Prandelli yine sacma sapan kadrolar ve oyuncu tercihleri yapacagi asikar.

Arkadaş bugün Hamit i izleyip hala kadroya nasıl yazabiliyorsunuz

Tarık rezil bi savunma yapıyor adamlar yanından geçip gitti,hücum desen hücumda değil defans desen defansta değil yediğimiz ilk ve son golün tekrarlarına bir bakın allah aşkına böyle rezillik olmaz

Arkadaş bugün Hamit i izleyip hala kadroya nasıl yazabiliyorsunuz
Kim oynayacak Dzemaili mi Selcuk mu? Elimizde baska az biraz kalitesini ispatlamis oyuncu var. Bu arada Hamit'in bugün iyi degildi dogru ama kesinlikle Hamit'ten kötü oynayan görevini yapmayan oyuncular vardi. Eminim Hamit 3-4 mac arka arkaya oynasin yine faydali olacaktir.

_______Muslera
Tarık Semih Chedjou Hakan
______Melo Emre
Bruma Sneijder Olcan
________Umut

Artık böyle oynamak lazım.

Maçın tekrarını bakıyorum şimdi. Mkhitaryan filan maç 3-0 kendi ceza sahası civarından top çıkarıyor. Bir kere bizim oyuncular takım halinde defans yapmak için özverili olacak. Ne Pandev ne Burak nede Sneijder yeterince geriye koşmadılar. Bizim önceliğimiz kanatları savunmak olmalı.

Galatasaray'ın bu konuma gelmesinde emeği geçen herkesin, başta kebabçı olmak üzere hepsinin Allah belasını versin !

Birde biz topla rakip sahaya geçtiğimizde anında 3 kişi pres uyguluyor üçgen şeklinde. Rakip orta sahayı geçtiğinde elini kolunu sallayarak dribling yapıyor biz buna müsaade ediyoruz. Biz en son ne zaman herhangi bir maçta ön tarafta baskı yaptık. Oyunu rakip sahaya yıktık?
Bizim ne oynadığımız belli değil. Ya adam gibi haddini bil anti futbol oyna iyice defansa çekil kontra atak ile çıkmaya çalış ya da rakibin oyun kurmasına müsaade etme topa sahip ol ve topsuz oyunda sürekli doğru pozisyon al statik olma. Ezbere pas atma rakibin şaşırt üretken ol birşeyler yap. Biz hiçbir şey yapmıyoruz bir oyuncumuz pası verdikten sonra ben toptan kurtuldum işimi yaptım düşüncesinde bir sonraki adamını düşünmüyor. Öyle takım arkadaşına bakıyor, yardımlaşma hiç yok. Biraz kompakt oynamayı becerebilsek keşke. Herkes başı kesilmiş tavuk gibi birbirinden uzak. Takım defans yaparken pozisyon almasını bilmiyor. Bazen bir futbolcu pres yapıyor diğeri seyrediyor ve boşuna enerji sarf etmiş oluyor. Prandelli ile çok işimiz var hiç hatalarından ders çıkarmıyor veya rakibini doğru analiz etmiyor. Oyuncular üzerinde de hiç etkili değil. Zaten iletişim bozukluğu olduğunu da düşünüyorum bir takım soyunma odasında 3-4 tercüman ile nasıl sağlıklı iletişim kursun. Bu takımı bu hallere düşürenlere yazıklar olsun. 2010-2011 sezonuna geri dönmüş gibi olduk.

Mactan sonra o Metin Oktay koreografisi yeniden acilsaydi keske ve bizimkiler az utansaydi

o degilde butun dunya artik dalga geciyor bizimle..millet cehennem filan derdi, gelen gecen 4-5 atiyor. 100 kere dedik, sampiyonlar ligine gitmesin bu takim. millet sampiyonlar ligine 4-5 sene ust ustte gidersek basari felan geliyor diyor..... ... gelir. kimse kimseyi kandirmasin, hic bir turk takimi bu kupada artik bu saatten sonra yari final bile oynayamaz. oynamanin birtek yolu var, oda takimi satacaksin.

Ahh Mancini ahh.. ( bunu diyebileceğim aklımın ucundan geçmezdi )

Sistemden bahsediyor herkes adamlar basaksehir macini onemsiyomus lafa bak boyle futbolcuda olmaz teknikadamda sozlesmesi fesh edilmeli yerine senol gunes gelmeli

Geri
Üst Alt