ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Göbekte Baltazar oynasa daha iyi Ched önde daha iyi basar Bruma sağ Olcan sol kanat oynar,en zayif adam Telles gelen giden geçiyor adam marke etme yok,bindirme yok bu adamla nolacak bilmiyorum

Göbekte Baltazar oynasa daha iyi Ched önde daha iyi basar Bruma sağ Olcan sol kanat oynar,en zayif adam Telles gelen giden geçiyor adam marke etme yok,bindirme yok bu adamla nolacak bilmiyorum
Tarık Telles den de beter ya bek olarak.

I am the one who knocks!

Yarın Ne Olursa Olsun Umudumuzu Kaybetmeden Savaşmalıyız. Kazansakta,Kaybetsekde.

Prandelli denilen zat olduğu sürece ufak bir umudum bile yok.Genede inşallah yeneriz de fikrimiz bir nebze değişir belki.

1-0 yenilelim hedef bu olmalı. 2 puanla 3. olup AL'ye gideceğiz, averaj önemli.

2fe841889c-21907.png

Bu Kadroyla cikar, yada buna benzerle ve bizde sac bas yolariz.
Insallah yanilirim

Dortmundun hafta sonu bu senenin en önemli ve zor kalan macina cikmasi bir avantaj saya biliriz belki.
Gladbach maci hem cok zor hemde cok önemli dortmund icin. Bizi ciddiye almayip ister istemez o macda olacakdir kafalari.

25.dakikada skor 3-0 a gelirse, direkt geçmiş olsun... Önünü alamayız. :)

Ilk 20 dakika da non stop bastiracaklar mi ben ondan korkuyorum acikcasi.

Allahtan mac saatınde calısıyor olucam. Yoksa dayanamayıp bu macı izlerdim.

Kanatlarda Tarik ve Telles koy, FW'de Bruma.

En fazla 3 yersin. :k19:

Dortmundun hafta sonu bu senenin en önemli ve zor kalan macina cikmasi bir avantaj saya biliriz belki.
Gladbach maci hem cok zor hemde cok önemli dortmund icin. Bizi ciddiye almayip ister istemez o macda olacakdir kafalari.

Bence tam tersi ligde zaten şampiyonluk ümitleri şimdiden yok..
Cl'de maximum performans ile oynarlar..
Çok iştahlı bir Dortmund olacak yarın sahada göreceksiniz..

Bruma

Tarik - Melo - Sneijder - Cemal - Telles

Balta - Semih - Chedjou - Hamit

Muslera

Geri
Üst Alt