ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Çok zor bir maç olucak . Kendi sahamızda 4 tane yedik onların sahasında kim bilir neler olur ? Gruptan çıkabilmemiz için 3 puan şart :) Galatasarayımız inşallah bize galibiyet yaşatırda mutlu oluruz .:)

beyler boşa ümitlenmeyin futbolun gerçekleri var, sezon başından beri prandelli denen adam istisnasız her maç rezil oynattı takımı. bukadar kötü futbol oynayan bi takımın dortmunddan deplasmanda fark yemesi kaçınılmaz ne yazıkki.kendimi farklı yenilgiye hazırladım. umarım 3 golden fazla yemeyiz. bu takım geçen yıl juventusa kök söktürdü bu hale düşürenler utansın

Prandelli ve yönetim sayesinde pek heyecanli degilim artik.

Yeterki dünyaya rezil olmayalim.

Dün gece rüyamda 3-0 kazandığımızı gördüm. :) Hadi hayırlısı.

hic heyecan yok
Türk Milli Takimindan sonra Gaatasarayimizdan da sogumaya basladik
emegi gecen yönteciliremize tesekkürü! borc bilirim

haydi galatasaray güldür yüzümüzü.şu mübarek ay muharrem ayında..10 maç ta yenilsek 11. ye kazanmak için çıkar galatasaray

Simdi Bruma'yi oynatir, takim olarak berbat oluruz. Dogru dürüst oynamayan Bruma etkili olamaz ve onumuzdeki mac oynamaz. Sonra "sans verdim yapamadi" der piskin piskin. Ondan sonra forumdaki ustun zekalilar '13 milyonluk kaziqhhh xD' derler.

kadro çoktan basına sızmış olmalıydı
hala açıklanmadı mı ben mi kaçırdım yav :D

Bruma'yı ligde 18'e almayıp CL'de oynatmak nedir? Futbol cahili herif, adamın özgüvenini yerle bir etti zaten. Bruma'yı kazanmak en az şampiyonluk kadar önemlidir Galatasaray için. Bruma bizim geleceğimiz, kulübün güçlü bir ekonomisi yok. Uzun zaman çok üst düzey bir oyuncu transfer edemeyeceğiz muhtemelen. Bruma'da yüksek potansiyelli bir oyuncu, çok büyük bir yıldız olabilir ve bize kupalar kazandırabilir.

Bugünden sonra her maç 11 oynamalıdır.

Belli olmaz. Her rüyada bir hikmet vardır. :D

Bruma'yı ligde 18'e almayıp CL'de oynatmak nedir? Futbol cahili herif, adamın özgüvenini yerle bir etti zaten. Bruma'yı kazanmak en az şampiyonluk kadar önemlidir Galatasaray için. Bruma bizim geleceğimiz, kulübün güçlü bir ekonomisi yok. Uzun zaman çok üst düzey bir oyuncu transfer edemeyeceğiz muhtemelen. Bruma'da yüksek potansiyelli bir oyuncu, çok büyük bir yıldız olabilir ve bize kupalar kazandırabilir.

Bugünden sonra her maç 11 oynamalıdır.

bruma ilk geldiğinde dedim ki ilk defa dünyaca ünlü bir yıldız bizim kulüpten yetişecek. ama çocuğun kendini geliştirebileceği en güzel zamanları yabancı kısıtlamasına takıldı. Bruma şu an premier ligde oynasaydı değerini çoktan 25milyon avroya çıkarmıştı. Biz ne oyuncu yetiştirebiliyoruz ne de gelen kalitelileri adam gibi oynatabilioruz. Kulübe gelenin karakteri değişiyor, futbolu geriliyor.

Geri
Üst Alt