ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Semih ve Chedjou birbiriyle hic anlasamiyor

Gol yesekte fikrim ayni. Bu macta iyiyiz. Gol ofsayt.

Ulan utanmaz Kloop'a bak. Ofsayttan gol atıyon hala taç mı değil mi diye kavga ediyon hakemle. Hödük

Prandelli'nin kendine güveni gelmişti 30 dakikadir gol yemiyorduk kendini dünyanın en iyi TDsi olarak görmüştür :asd:

Ya bu olmasa diğeri olacaktı. 4 tane çok net pozisyon verdik üst üste. Hala Dzemaili ile bilmem ne ile oynasın.

Reus ile Melo eşleşmiş. Reus ters tarafa 50 metre depar atıyor aynı zaman diliminde Melo'nun katettiği mesafe 5 metre bile yok.

Semih'ib duruş hatası da cabası.

Bu mac o kadar farkli olmaz arkadaslar, en azindan bundan eminiz... Ben ilk 20 dk gol yersek cok fena dagitirlar bizi diye dusunuyordum ama simdi devreye 1-0 girersek maci cevirme sansimiz bile var... Ama dedigim gibi maci daha yeni actim, ozeti bekliyorum

Semih'ten hiç bir sey olmaz gol ofsaytta uyuyor her zamanki gibi

bu kadar rezilce gol yenmez. bu takıma defans lazım diye bağırıyor resmen.

Doğru oyunmus doğru kadroymuş...Allahtan taraftar profili bu forumdan ibaret degıl...

arkadas muslera da bu sezon hic iyi gözükmüyor , bire bir kaldimi hemen hemen hepsi gol oluyor

Su kadro Sneijder in becerisi haric hic bi takima gol atamaz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fena oynamıyorduk iyi mücadele ediyorduk Reus'u da iyi tutmuştuk ama Xhemaili gibi 40 dk dır hiçbirşey yapmayan bir adamı maçın başında çıkartması gerekirdi. Takımı resmen 10 kişi bırakıyor onun yerine Bruma yada Olcan'ı alması gerekirdi.

Geri
Üst Alt