ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Bruma yazanlar var.!!

Prandelli buna güldü

Tapetalk'ta problem mi var bilen var mı? Cuma akşamından itibaren tapetalk'tan giriş yapamıyorum, bende forumda arıza var sanmıştım, şimdi ilk defa bilgisayardan girince forumun açık olduğunu farkettim.

lan eboue ilaç olur işte ilaççç... ah ulan ah..

Eboue Semih Chedjou Telles - Bruma Selçuk Melo Olcan - Sneijder - Umut

FIFA 15'te bile kale önüne otobus cekebiliyorsun,bakalim Prandelli yapabilecek mi.

Bırak otobusu 3 tane tank iki tane tır ceksen yine yeniliriz. Bir kere topcunun kendisi inanmıyordur. Kalit farkını gectim taktiksel ve mental anlamdada bitmis oldugumuzu kasımpasa macı gosterdi.

Prandellinin hala gonderilmemesi ise gercekten cok ilginc.

3 en fazla 4 e razıyım lütfen bjknin rekorunun yanına bile yaklaşılmasın

Muslera

Sabri Semih Chedjou Tarık

Bruma Melo Sneijder Alex/Olcan

Burak Umut

Çıkmalıyız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prandelli su sekilde cikar buyuk ihtimal:

Muslera
Tarik--chedjou--semih--telles
Hamit/olcan--selcuk--melo--dzemaili--sneijder
Burak​

ne 1 puanı kardeşim. bu hafta anderleht şu an çok formda olan arsenalle oynayacak en az 4 5 tane yemesi muhtemel. benim tek dileğim 2 den fazla yemeyip averajda anderlehti yakalayalım. aramızda eksi 2 averaj fark var. anderlehte berabere kalabilirsek eğer son haftada arrsenalden 3 ten fazla yemesek yeteer. işte bizim hedefimiz bu ( daha doğrusu prandellinin hedefi bu) şaka gibi ama gerçek

Prandelli ders aldı!

Kasımpaşa maçında ikinci yarıda denediği 4-4-2 olumlu sonuç verdi, İtalyan çalıştırıcı gelecek maçlarda bu sistemle oynamayı benimsedi. Bu şekilde Sneijder ve Umut da ilk 11'de yer alacak.

02 Kasım 2014 - 02:30 | Son Güncelleme: 02.11.2014 - 01:02 |
A[SUP]+[/SUP]A[SUP]-[/SUP]

Yorum Yaz1

Cim-Bom'un, Kasımpaşa maçının ikinci yarısında sergilenen futbol, teknik direktör Cesare Prandelli'yi memnun etti. İtalyan teknik adamın bundan sonra da 4-4-2 ile yola devam edeceği belirtildi.
Burak ve Umut'un beraber oynadığında takımın hücum gücünün arttığını tespit eden Prandelli'nin, Şampiyonlar Ligi'ndeki Borussia Dortmund maçında da yine benzer bir tertiple takımını sahaya süreceği ifade edildi. Prandelli'nin Kasımpaşa maçında yedek soyundurduğu Wesley Sneijder'e de Almanya'daki maçta 11'de şans vereceği kaydedildi. Hollandalı futbolcu, Kasımpaşa maçında ikinci yarıda oyuna dahil olmuş ve orta dörtlünün solunda görev yapmıştı.
‘Daha faydalıyız’
Galatasaray'ın galibiyet golüne imzasını atan Umut Bulut da, "Hocamız ne istiyorsa onu yapmak zorundayız. Tabii ki iki sene üst üste şampiyon olmuş bir takım var. Sistemimiz de 4-4-2’ydi. Bununla başarılı olduk. Kasımpaşa karşısında da ikinci yarı 4-4-2’ye döndük. Bu şekilde kazandık. İkili forvet oynadığımız zaman Burak da ben de daha faydalı olduğumuzu düşünüyoruz. Yine hocamız ne karar verirse onu yapacağız" dedi.

çift forvet ve Sneijderin sol kanat oynadığı bir 4-4-2 :) dortmund bu takıma tecavüz eder ondan sonra bir dahada 4-4-2 oynamaz. bu adam tam bir analiz özürlüsü

Bruma'yi FW olarak oynasin, adam hiziyla kontra ataklarda çok efektif olur.

Burak baslarsa simdiden geçmis olsun.

Muslera

Sabri Semih Chedjou Tarık

Bruma Melo Sneijder Alex/Olcan

Burak Umut

Çıkmalıyız.

Sent from my iPhone using Tapatalk
mükemmel kadro. futbol zekası olarak çok üst düzeye benziyorsun. bence prandellinin yanına yerli antrenör aramaya gerek yok artık. burda bi cevher yatıyor.

Geri
Üst Alt