ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Gol atarsak tadından yenmez o zaman :D

Sen ne diyon... Cidden totem falan da yapmıyorum.

Çünki ben o umudumu başkan seçiminden sonra kaybettim. "Hani acaba bunlar başkana tepkili ondan mı böyle sürünüyorlar mahsus" diyordum.
Ama arkasından 4-0 lık Başakşehir mağlubiyeti umutlarımı söndürdü.

Sen ne diyon... Cidden totem falan da yapmıyorum.

Çünki ben o umudumu başkan seçiminden sonra kaybettim. "Hani acaba bunlar başkana tepkili ondan mı böyle sürünüyorlar mahsus" diyordum.
Ama arkasından 4-0 lık Başakşehir mağlubiyeti umutlarımı söndürdü.
Bizim kadro bu duruma düşecek bir kadro da değil ama takım çok düştü.
Oyuncuların durumu da malum. Bir yerde çıkış yakalarsak yoluna girer diye düşünüyorum. Ama Bruma falan yoanamalı, yoksa zor.

Bizim kadro bu duruma düşecek bir kadro da değil ama takım çok düştü.
Oyuncuların durumu da malum. Bir yerde çıkış yakalarsak yoluna girer diye düşünüyorum. Ama Bruma falan yoanamalı, yoksa zor.

Garip olan takımı bu hale getiren ve sezon başından beri sahada sürünlerin değil de Muslera'nın ve Sneijder'ın gidecekler arasında isminin geçmesi gerçekten trajik.

Pirandelli'nin birazcik serefi varsa bu maç için ilk 11i ciddi sekilde degistirir

Iyi top oynayacakmisiz hissiyati var bende, hayirlisi.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baronlar yarinki maca el atmis, herkesin kuponu yatacakmis malum surpriz sonuclara karsi hazir olun diyor A. Cakar.

Galatasaray a yatirin paralari demek istiyor :)

Muslera
Tarik chedjou semih telles
Olcan hamit melo yekta
Selcuk
Burak

Boyle sacma bi kadro cikabilir

prandelli 4-3-1-2 oynatirasa fark yeriz adam gibi 2 kanat koyarsa beklerin onune both sideways then we stand a chance i says.

2-0 yada 3-0 Dortmund alır bence. Beklenenin aksine fark yiyecegimizi dusunmuyorum. İlk 30 dk isi bitirip 2. yarı rolantiye alırlar.

Geri
Üst Alt