ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Serefsiz Digitürk yüzünden PC'dan izleycegim Maci, Ayda o kadar para ödüyrum Digitürk icin, Avrupa yasadigim icin her kanalda sifre cikiyor, yaziklar olsun.

Beyaz Formamızla Sahadayız:

B1nPQ4_CQAEc2e_.jpg
B1nPPIeCMAAluaJ.jpg

Serefsiz Digitürk yüzünden PC'dan izleycegim Maci, Ayda o kadar para ödüyrum Digitürk icin, Avrupa yasadigim icin her kanalda sifre cikiyor, yaziklar olsun.

al bendede okadar... eurolig basket maclarinda bile sifreye geciyorlar :(
sampionlar ligini sky da izleye biliyorum en azindan.

al bendede okadar... eurolig basket maclarinda bile sifreye geciyorlar :(
sampionlar ligini sky da izleye biliyorum en azindan.

Sky yok bende, almam lazim, Ayda 30€ ödüyon dimi Sky icin? SImdi birsey ögrendim Digitürk bazi EURO-Üyelere "Türkiye karti" veriyormus, orda star,trt,tv8 sifresiz'mis.

Aha GSTV'de kadroyu açıklatmadılar UEFA kuralları gereği ama Ahmet Akçan kanatları ikilemiş gördük dedi:)

Sky yok bende, almam lazim, Ayda 30€ ödüyon dimi Sky icin? SImdi birsey ögrendim Digitürk bazi EURO-Üyelere "Türkiye karti" veriyormus, orda star,trt,tv8 sifresiz'mis.

istek üzerine veriyorlardi extra ücret ile galiba. öyle bir sey teklif vardi banada 2-3 yil önce yanlis hatirlamiyorsam.
sky ... Dreambox nuri :D

Cevat Güler ne kadar mantıklı konuşan bir adam şaşırdım gerçekten. Genelde ülkemizde o yaş grubunda dünyadaki futbolu takip eden bir adam olduğunu sanmıyordum.

----------------------------Muslera--------------------------------

--Tarık----------Semih----------------Chedjou-----Telles--------

--Hamit--------Melo------------------Inan---------Olcan---------

----------------------------Sneijder--------------------------------

----------------------------Burak Yılmaz---------------------------

en doğru kadro olur.

Bi mucize gibi birşey olursa ve bizim kendini teknik adam sanan prandelli sahaya kanatlarda bruma olcan forvet arkası sneijder öndede herhangi bi santrafor çıkarsa maça buraya yazıyorum dortmunda fena çakarız demedi demeyin.

Ama işte o mucize şart. Doğal olan dizilişe prandelli yüzünden mucize diyorum ya nefretimsin prandelli

Büyük ihtimalle prandelli nin 11'i

muslera

tarık chedjou semih telles

hamit melo Selçuk sneijder

umut burak

Geri
Üst Alt