ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Dzemaili gol atabilir bu maç tam içeri kat edip şut atacağı pozisyonda.

Adamların sağ beki sürekli geliyor boşluk bulabilir.

bro ich muss da anrufen, ich sag die sollen mir diese türkiye karti schicken, böyle olmaz ya her kanalda sifre cikiyor. dreambox fena bir sey degil gercekten, bana de teklif etmisler 1 yil icin 200€ ama :D

ben aylik ödüyorum 2 yildir . 10 euro ama donma yok sky da. sky ist wichtig für mich.

Ne kadar kanat nefreti olan bir adammış bu Prandelli.

Adam incil üzerine yemin etmiş sanki kanat oynatmayacağım diye.

Skora yatacağız en azından bu sefer bi mantığı var kadronun hiç yoktan. Umut'ta karambolden falan atarsa işte öyle düşünmüş galiba. Olcan'ın kesilmesi yerinde çünkü hiç geri gelmiyor beyefendi hazretleri. Ama o yüzden kesmedi muhtemelen. Tarık'ta ileri çok çıkıyor Hamit kapatır işte orayı.

Hakan Balta'nın üstünden tır gibi geçecekler matmazel.

Tellesi kesmesi iyi olmuş

Moderatör tarafında düzenlendi:
fark geliyor hamit selcuk dzemaili agir oyuncular orta saha delik desik olacak hakan balta da sol bek konmus tam facia, eger kontraatak oyniyacaksak kimle hizli ataka cikacagiz bunu biri acikliyabilirmi? 5 yersek hic sasirmam insallah utandirirlar beni ama hic sanmiyorum

Yazıktır günahtır. Şu Olcan'a ŞL maçlarında birtürlü şans vermedi Prandelli. Oysa Olcan tam bu tip maçların adamı. Geçen sene Trabzon'un Avrupa maçlarında çok iş yaptı.

Dzemaili kanatta sıkıntı yaşar. Onun dısında Umut sevindirici tercih. Fena kadroyla çıkmıyoruz.

En son Rijkaard zamanında Sivas maçında böyle bir ortasaha görmüştüm oda doldurmuştu engin bilgisiyle orta sahayı.

Rezillik.

Skora yatacağız en azından bu sefer bi mantığı var kadronun hiç yoktan. Umut'ta karambolden falan atarsa işte öyle düşünmüş galiba. Olcan'ın kesilmesi yerinde çünkü hiç geri gelmiyor beyefendi hazretleri. Ama o yüzden kesmedi muhtemelen. Tarık'ta ileri çok çıkıyor Hamit kapatır işte orayı.

Ben de fena bulmadım ama Dzemaili veya Selçuktan biri yerine Bruma olabilirdi. Hakan'ı da koymuşken sol kanadı işletebilecek bir adam koyabilirdik. Pitzcek gibi bir adamın şu an çıkmama şansı yok. En azından biraz Bruma tehdit etseydi çıkmayabilirdi veya az çıkardı. Hamit yine sağda oynardı.

Geri
Üst Alt