ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Abartmadan soyluyorum, gol pozisyonu bulamayan, dogru durust atak yapamayan bir takimiz, 1-0 yine iyi eger mac boyle biterse. Insallah sansa mansa bir gol atariz da belki 1 puani kapariz.

Abi golde en büyük hata Melo'nun ama Semih, Chedjou, Dzemaili, Selçuk ve hatta Muslera eleştirildi ama Melo'ya laf yok.

En buyuk hata semihin sora digerlerinin.Adam topa bakiyor cevre kontrolu hic yok top ayaktan cikincada topa degilde cevre kontrolu yapmaya basliyor.Hem mantik hatasi hemde fundamental bir hata.Melo bugun cok kotu oynuyor.Reusu takip etse golu onlerdi.Ayrica muslerayada deginmek istiyorum.Kaleyi karsi karsiyalarda cok acik birakiyor.

Melo CL maçlarında hep böyle sadece kendini göstermek için oynuyor, takım için değil.

Semih duran oyuncu Reus koşarak geliyor ya Melo kovalamalı ya da Chedjou. Semih yetişse topu kesebilir sadece yetişemezse yapacak birşey yok. Melo ve Chedjou Reus'u kovalaması gereken adam.

Adam GS antrenörlüğü yapmıs çıkmış yayında diyor chedjou bırakmayacakdı.

Kardeşim adama 30m depar attıracağını semih denen adam sola 2 adım atsa top ayagına gelecek bu kadar önyargılı bu kadar yabancı düşmanı olunur mu ya.

Bir adam sırf türk diye bu kadar korunurmu ya

Aga siz rahatsız mısınız adam gol pozisyonu bulamayan takımız yazmış, lan dortmundla oynuyorsun akıllı oynamadıgında adamların kaşıya kaşıya 4 tane çıkardıgını gördün, böyle oyna gol yemezsen zaten bir sekilde atarsın. Önce yeme arkadasım, YE-ME.

Tamam pozisyon bulamadık ama pozisyon da vermedik.Sadece kornerden etkili oldular.Sıkıcı maç ama yapacak bi şey yok.Saçma bi savunma arkası golüyle golü yedik.Tek kötü adam Dzemaili.

Yazık oldu. ilk yarının hakkı 0-0 dı. Prandelli doğru bir anlayışla çıktı sahaya, ancak en azından bir tane sprinter oyuncu oynamalıydı. İleriye topu taşıyacak ya da kanatlardan hücum geliştirebilecek kimse yok. Yedeklerde var. Bruma. 2.yarı sahada olmalı.

Dzemali-Selçuk ikilisinden biri yerine Olcan veya Bruma girmeli. Gerikalan aynı kalmalı. Burak asla girmemeli çökeriz yoksa.
Semih in de bizim çocuk ve yerli olması dışında özelliği yok. Felaket bir stoper CL seviyesinde.

Bizim takım savunma bilmiyor şimdi golün analizini yapıyorlarda Melo aubomeyangı, chedjou reusu, Tarık gerisinden gelen adamı resmen bırakmışlar

Ben takımı beğendim , dortmund resmen gözü kapalı oynayan bir ekip,hummels yokken aslında defanslarında zaaf veriyorlar biraz şut çekmeyi denemeliyiz.
umut bence burak'tan çok daha iyi bize direnç sağlıyor ilerde.
bu takımın yegane sorunu pivot eksikliği zaten.

Takim inanilmaz direniyor, bu kadar laf yapicaginiza oynadiklari futbol takdir edin, Arsenal'la kafa bulan Dortmund bize nerdeyse top cevirmekten baska birsey yapamiyor.

Futbol izleme kardes.

Zaten taraftar bu yüzden sinirleniyor. Dortmund un oynadigi birsey yok. Buna ragmen bir tane hücüm organizasyonu bile yok. Arsenal dedigin takim Dortmund karsisinda ofansif oynayip kontra dan verdi maci.

Kimse Galatasaray allah ne verdiyse saldirmali demiyor, ama bu sekilde oynamakta ayiptir.

Haklısın ama defansı ilerde kursaydık daha başarılı olurduk, kontra imkanı da doğardı. Onların defans bölgesine gelen toplarda umut vesneijder yalnız kaldı. Blokları çok geri kurduk maalesef.

Skor falan önemli değil biz bu taktik disiplinle devam edersek iş yaparız bu sezon.

Sola Dzemaili yerine Olcan forvete kalite bir adam ligi domine eder

Tarık iyi bence dzemaili yerine bruma yi veya olcanı alıp devam etmeli aynı şekilde

Muslera'da bir formsuzluk var ama bunu doğal karşılıyorum. Çok büyük kaleci. Çok maç kazandırdı bize.

atak yapmayı bilsek golü atarızda takımda kanat yok kimle atacağız

Geri
Üst Alt