ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Yine yeni bir kadro yine yeni bir sistem.

O yediğimiz golde bunun etkisi bana göre.
Prandelli takımla kaç ay geçirmesine rağmen hala bir kadro oluşturamadı.
Her gol stilinden bolca yedik şimdide sıra bunda.

bruma girsin artık dzemaili yerine bu kadar kör olma artık yeter prandelli

Valla ben 0-0'a tamamdım. Bence tek puan alabileceğimiz de skordu.

semihin bakışları garip ahraz gibi...kafa toplarında iyi değil ayak tekniği vasat sürekli 11 oynaması çok garip..alt yapı çıkışlı ve türk olması dışında hangi özelliği var?bu adamlarla taktik filan olmaz..lucescu olsa semih devre arasında gönderilirdi takımdan.semihle defansif oynamak intihar gibi...ama bazen mecbur oynamak zorundayız cl maçlarında derbilerde vs..
tez elden semihin yetersizliğininin görülmesini diliyorum..

Ben bir beraberlik çıkarabiliriz diyorum. Biraz daha cesur ataklar geliştirebilirsek. Sol tarafa Telles ya da Bruma gibi tempolu biri girse neden olmasın?

sabri,olcan,bruma ilk 11 de başlamalıydı sabri hiç yoktan bindirme yapıyordu

Haklısın bencece semih olmadıgını söyleyen varsa bir daha onunla muhatap bile olmamak lazım..

Kamera açısı o kadar net bariz di ki..

Alan o kadar açık ki göstere göstere diyor adam oraya atacağını ki reus da oraya koşuyor . Orda orta saha oyuncusunun o pası engellemesinden ziyade semih kesecek o topu.

30 metre top atıyor adam tın tın..

hiç suçu başkasına atmaya falan kalkmayın..

GS da oynayacak stoper o topu kesecek kadar aklıda bilgiside olması gerekn stoper. Amatörde yemezsin öyle 30metre pası..

Hasan şaş boşuna demedi Semih sahada uyuyor diye..

Bu adam yüzünden chedjou da kötü gözüküyor heryere mi kosacak adam napsın.
Aman harcamamış etmeyin pas atan adama basan yok reusu tutan ched takip etmiyor suçlu semih oluyor

aynı golü kasımpaşa bize atmıştı.
donk orta sahadan uzun pas attı ve bizim leş defansımız izledi.

balikesire yenilen, basaksehirden 4 yigen takim olarak cok iyi ilk yari cikartik diye biliriz.
biraz sans ile öne gecen biz bile ola bilirdik sneijder veya kornerden ile

Abi sol çizgiye atılan topda sağ çizgideki adamın koşup almasını istiyorlar ya valla siz bale izleyin . ciddi diyorum..

Ya ntv şimdi durdurarak oynattı.

Semih denen kazma sola doğru adımını bile atmıyor top bagarıyor oraya gidicem diye chedjou garibim ta sağ çizgiden anlıyor da koşuyor yetişemiyor boru değil adam Reus .

Semih 2 adım atmıyor suç yine chedjouda oluyor abi siz harbi diyorum opera falan izleyin ya..

şu pozisyonda bile suçu Chedjou ya çıkaran adamda art niyet ararım ben . Ya ırkçıdır ya Yabancı düşmanıdır !!!

Allah'ım ne olur Prandelli'nin kafasına taş düşsün ve 2. yarıya Dzemaili yerine Bruma ile başlasın ve Bruma da döktürsün. Bir daha bu 11'i bozamasın.

Bu takımla gol atma ihtimalimiz sıfır. İzlemiyorum maçı..

Lan elimizden bu kadarı gelir en fazla siz niye bu kadar tatminsiz romantik oldunuz yahu...

Ulan altı üstü 1 kere çeyrek final yapıp 1 kere 2.tur gördük son 10 yılda ne bu havalar ?
Dortmund bir şey yapmıyormuş...Ya yürüyün gidin , acaba Dortmund'a bir şeyler yaptırmayan biz olmayalım...

Takım ilk yarı mükemmel oynadı Semih'in rezil hatası golü yedirdi...Bu kadar...

Yapılabilecek 3 hamle :

Telles, Bruma ve Olcan------- bunlardan en az 2 sini almadığı sürece gol filan atamayız(şansa kornerden belki)

Yapılmayacak 1 hamle :

Kesinlikle BURAK'I alma

takımın td si abdulrahim albayrak yoksa bu takım bu kadar direnemezdi

Abi sol çizgiye atılan topda sağ çizgideki adamın koşup almasını istiyorlar ya valla siz bale izleyin . ciddi diyorum..

Ya ntv şimdi durdurarak oynattı.

Semih denen kazma sola doğru adımını bile atmıyor top bagarıyor oraya gidicem diye chedjou garibim ta sağ çizgiden anlıyor da koşuyor yetişemiyor boru değil adam Reus .

Semih 2 adım atmıyor suç yine chedjouda oluyor abi siz harbi diyorum opera falan izleyin ya..

şu pozisyonda bile suçu Chedjou ya çıkaran adamda art niyet ararım ben . Ya ırkçıdır ya Yabancı düşmanıdır !!!

Yahu sen durdurarak izlersen Semih neden adım atmamış dersin tabi. Semih 2 adım atarsa o top Semih ve Chedjou'nun otasına atılırdı. Karşındaki adamlar salak değil herhalde. Semih bu kez de neden taç çizgisine hamle yaptı denirdi. Orada Reus kovalanmalıydı.

Geri
Üst Alt