ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

prandelli memnun kalmis mactan ki oyuncu degistirmemis

Golde Chedjou'yu eleştirip Semih hakkında bir şey söylememek. Bunda art niyet ararım. Eğer stoperlerin hatası varsa, %99 semih'in orda. Önde Dzemaili ve Melo'nun da hataları var. Ayrıca Muslera

Yahu sen durdurarak izlersen Semih neden adım atmamış dersin tabi. Semih 2 adım atarsa o top Semih ve Chedjou'nun otasına atılırdı. Karşındaki adamlar salak değil herhalde. Semih bu kez de neden taç çizgisine hamle yaptı denirdi. Orada Reus kovalanmalıydı.

Ben durdurak izlemeden daha pas atılmadan topun oraya atılacağını dedim yanımdakilere sırf semihe haksızlık yapmim diye birde ntv de izledim...

Bırakın artık bu korumacılığı .

Semihi siz savundukça milli takımda gs da böyle leş goller yiyor

Tarık defansif olarak çok rezil adamlar sürekli soldan geliyor. Sağ taraftan doğru düzgün atakları yok.

melo'ya su macta laf atan ya mal yada fenerli

ingiliz spikerler bile melo GS'nin en iyisi dedi ilk yari icin

melo ve sneijder var gerisi at cope gitsin

Umut neden sola kayar anlayamadım. Zaten tek forvet oynuyoruz. Eskisi gibi Sneijder dışında ceza sahası içinde iş yapacak adam da yok. Ne işin var çizgi kenarında.
Çizgi kenarından top çıkarmaya çalışıp başarıyoruz. Ama tam ileri atılacak top. Aaa bir bakıyoruz kimse yok cezasahası içinde. Umut ortaya doğru koşmaya çalışıyor.

Selçuk,Melo,Cemaili den oluşan daha doğrusu oluşamayan bir ortasahamız var. Kağıt üstünde sadece var ama...

Tarık defansif anlamda sahada yok. Eh birkaç kanattan bindirme yaptı . O sayede biraz kullandık o kanadı.

Semih tecrübe kazanacak . Ne zaman ? 160. maçını oynuyor bu formayla... 20 ŞL maçı oynamış.

Muslera, Sneijder, Chedjou, Umut ve Hamit dışında olumlu baktığım bir oyuncumuz yok ilk yarıda (hatalar yaptılar ama yinede diğerlerine bakınca) ...

Şu an aklıma gelen bir şey;

Cemaili > Telles olabilir. Defansı 3 leyip yani 3-5-2 ye dönüp :

--------------Muslera-----------

-------Semih-Chedjou-Balta------

Hamit-Selçuk-Sneijder-Melo-Telles

------------Burak-Umut----------

Ya yürü git maçı gözlerinde izle...Şedcu eğer Reus'u izlerse hemen arkada Aubemeyang boşta kalacak...%100 Semih'in hatası...

Tam da söylediğin gibi Chedjou giderse Aubemeyang boş kalacak peki ya Reus önüden giden Melo? Onun da gitmesi gerek. O gitmiyorsa Chedjou gidecek. Semih orada duran adam, hareketsiz dolayısıyla yapabileceği şey çok az.

Gol yüzünden takımdaki oyuncuları bir bir suçlamanın bir anlamı yok golün tek suçlusu var o da PRANDELLİ dir bana göre. Bu oyun anlayışı ve oyuncu tercihiyle o gol mutlaka gelecekti. Takım olarak Dortmund'u iyi tuttuk pozisyona girmesini engelledik bi 30-35 dk ama topu ileriye taşıyacak nefes alacağımız pozisyon bulacağımız oyuncuların yedekte oturması yüzünden zaten o golü er yada geç yerdik.

İlk golde sizce 1. suçlu Semih mi yoksa Melo mu?

Hayır Semih diyenler varsa bilelim de olurya ilerleyen günlerde futbol filan konuşmamaya özen gösterelim kendisiyle. Semih'in duruş hatası var ama ofsayt olduğu için o da tartışılır ama Reus ters tarafa 50 metre giderken onun önündeki adam 5 metre gitmedi.
Adam tarık Melo önünden otoban yaptı resmen.

Dzemali sadece geziyor başka bi işe yaradığı yok çıkart şunu yahu.

Geri
Üst Alt