ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

2-0 önde olan ve rakip tarafından hiç zorlanmayan takımın hocası oyuncu değişikliğine giderken bizim hoca hala oyuncu değiştirmemekte ısrar ediyor yok abi bu adam cidden sıkıntılı.

Göz göre göre takım koptu hala trene bakar gibi seyrediyor gelde küfretme

Ne olursa olsun biz bu Anderlecht'i yenip UEFA'ya gideriz. Nokta net.

Sezon öncesi çok iyi yükleme yaptik oyunculara kondisyon problemi olmayacak her mac 90dk bam bam bam (C.Pdelli)

Bwhhahaha Anderlecht bile açik alanda gol attilar, biz ise penaltiyla zor atabildik Arsenale karsi

Bu kadar beceriksiz t.d. olur mu be

Tmm forvetler pek iyi degil ama ONA RAGMEN SNEIJDER, BRUMA, OLCAN, PANDEV, UMUT gibi gol atabilen oyuncularin var

Hala bizim ligi birsey sanan ve Alman ligi ile kiyaslama yapip takimi bu yuzden kotuleyen insanlari gorunce, ne kadar futboldan anlamadiginizi birkere daha ispatlamis oldunuz.

Tesekkurler.

Juventus 3-2 Olympiakos

Az önce bu seneki tüm maçlardaki kadro tercihleri ve değişiklik tercihleri için (oyun sistemleri de dahil) bir çalışma hazırlayacaktım.
Prandelli'nin basiretsiz, mantıksız ve saçma halini ortaya dökmek için.

Sonra vazgeçtim. Dedim kendi kendime : " Yahu adam zaten defolup gitse sorun kalmayacak. Tabi birkaç oyuncuyla birlikte..."
Gerek yok kendimi yormaya dedim. Herkes biliyor ne yaptığını, yapamadığını.

Prandelli'nin sistemi gol nasil atamayiz üzerine. Defanslari sorunlu biz üstlerine gidemiyoruz.

gol atmamız lazım yoksa 3.lük de tehlikede,ama bu oyunu gördükçe elenip lige odaklanmamız daha iyi olacak

Geri
Üst Alt