ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Böyle taraftar olamaz bu nedir arkadaş, insan olan şu davranışları yapmaz.

Aşağılık taraftar gerizekalı hoca mal futbolcular olan bize oluyor men verseler yeridir

2012 Avrupa Futbol Şampiyonasında saçma sapan oyuncu değişiklikleri yaparak son 20-30dk yı 10 kişi oynatan teknik direktor değil mi bu siz bu adamın neyinden umut bekliyorsunuz onu anlamadım artık kovun şunu gitsin oradayken italya daha yakın olur hemen kovun dönsün ülkesine

Beyler bize yazık, bünyemize yazık yemin ediyorum.

Takım 3-1 mağlup. Bana göre çıkacak oyuncular listesi yapsak en kötü ihtimalle orta sıralarda yer bulacak hamit çıkıp yerine doğru dürüst oynamayan Yasin giriyor.

Sonra ? Sonra da "3-1 mağlup takımın gole ihtiyacı var,o zaman forveti çoğaltmak lazım" basit mantığını bile düşünemeyen zihniyetle Umut çıkıp Burak giriyor.

Sonra da taraftarımız ( Ercan Taner öyle diyor. Bana göre değersiz kişilikler) sabote ediyor; Prandelli ve sahadaki oyuncularımız yetmiyormuş gibi.

Alman polisi eğer bu insanları Türk oldukları için bir gün döve döve öldüreceksen işte o gün bugün.

Orada tribünde bulunan tüm deplasman takımı taraftarlarını joptan geçirirsiniz ve umarım ciddi hasarlar meydana getirirsin fiziken.

Galatasaray tarihinin en rezil td si ve şampiyonlar ligi performansı. Allah belanızı versin 4 maçın 3 ünde 4 yediniz. Rezil kepaze herifler.

Geri
Üst Alt