ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Galatasaraylı olmaktan utandım... Hem takımdan hem tribünlerden utandım... Hele ki tribünlerde bulunan o aptal taraftarlardan... Bu ultraprimaları tasfiye edecek bir allahın kulu yok mu bu kulüp içerisinde?? Bu kaçıncı rezillik? Şimdi de birileri çıkar o tribündekiler ultraprimalar değildi der iyice irreti olurum :red: Alın koreografilerinizi de defolun gidin bu takımdan!!

Ulan insanmısıniz be Galatasarayimı bu hale sokanlar
Iyi geceler Aeo.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah belasını versin böyle işin. Sinirden çatlayacam.
Bu yıl çöp oldu. Rezalet. Önümüzdeki yıllardada mali sıkıntı vs diye gider. Takımın anasını bellediler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

takımın öyle zavallı bir hocası varki 4 yiyen takımdan bile bir oyuncuya kızamıyorum.

ilk değişiklik 84. dakikada ve sahadaki en iyi oyuncu cıkıp kulübedeki en kötü oyuncu giriyor :)

Balık baştan kokar diyorum ve hepinize hayırlı geceler diliyorum.

Ahh ulan Mancini.. Bunu diyeceğimi hiç sanmazdım.. Ne lanet adammışsın..

Önümüzdeki maça ceza alırız hatta umarım tvde bile gösterilmez bu ızdırap

Capsiz herifler. Adamlar antrenman havasinda 4 tane cakip gectiler. 4 yedikce daha da istahlaniyor bizim capsizlar 4 yemeye. Anderlecht de bu takimi 4 lük yapar. Capsizin önde gidenlerisiniz. Bir söz de 5 dk oynayan burak pasamiza. 5 dakika oynuyon ama 2-3 baski yapmaya üseniyorum. Yemin ediyorum 90. dakika da bile oyuna girmene tahamülüm yok. Ruhsuz yeteneksiz herif. Sana o sözlesmeyi yapana yaziklar olsun 10000000 kez.

Son sözüm de sana capsiz italyan. Istanbul'a göre Dortmund'dan Italya daha yakin. Hadi köyüne, italyada ciftcilik elliernden öper Korkak Sezar.

B1oMruqCYAAZxfD.jpg:large
B1oMruqCYAAZxfD.jpg:large

Geri
Üst Alt