ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Ulan Istanbul'da yasasam yemin ediyorum , havalimanindan taaa Floryaya kadar takim otobusunu taslarım

Bu maç kötü oynamadık ya...Semih-Muslera 4 gol attı ne yapalım...Şanssızdık bu kadar basit...

Şerefsiz Ntvspor'a bak herifler Dzemaili falan konuşuyor maç boyu sıçan Semih'e tek laf yok...

Galatasaray bitmiştir. TÜrk futbolu zaten bitmişti. Bravo yıldırım demirören büyük adammışsın gerçekten.

Klopp hakeme "bitir artık uzatma oynatma" diye işaret yaptığında yerin dibine girdim. Futbol bu yenersin de yenilirsin de ama oradaki sözde GS taraftarı yaratıkların yaptıkları akıl alır gibi değil! Rezil kepaze herifler...

Son maç seyirci olmaz büyük ihtimal.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Gencler gidip su prandeliyi taslayin baska birsey istemiyorum , MANCINI BIZ HAYVANIZ BIZI AFFET KIYMETINI BILEMEDIK

her maç yazmaktan bıktım dortmundda bir cacık yok arsenaldede öyle

muslera tarık semih ched balta furkan melo sneijder olcan bruma umut

burada gurbetcilere laf atan renkdaslar
nereden biliyorsunuz gurbetcilerin yaptigini ???
schalke mesela (oradaydim) macinda trden gelen sosyete UA tüm pislikleri yaptilar, gurbetcilere laf atip durmayin

suna katilmiyorum bende gurbetciyim ama gurbetci ve türk sehircisi diye ayirilirsa bende karsiyim bende türk taraftariyim yoksa gurbetci diye bir halkmi olustuda haberimmi olmadi,türküm kardesim ben gurbetci degil ,yanlis anlasilmasin kesinlikle stad daki olan olaylara bende sinir oluyorum bir kac geri zekali var maci izletmiyorlar.ama istanbuldada farkli degil ordada bugünkü gibi geri zekalilar var,ama ayirima hayirr.

yabancı sınırı kalkmadan iyi bir takım görmemiz imkansız. Tff binasına ateşler salmak lazım.

gurbetcilere laf atsinlar sonra gurbetciler kendilerini savunursa tahrik oluyor, boyle birsey olmaz

Gurbetçilere laf atıyor dediğin adamların alayı zaten gurbetçi. Gözün kör olmasın daha 1 ay önce uefa'nın kupalardan men ettiği ülkeler var.

Ve bu olay ilk değil son değil hep aynı olay.

Geri
Üst Alt