ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

ulan zamaninda burda dedik ama bazi beyinsizler futbol alimi kesildi basimiza,rieradan iyi sol bek alamayiz dedik,bugun rierayi aramayan bir GS li yoktur,bu semihten bir b.k olmaz dedik,tarik camdal alinmadan koca bir balon dedik ama o burda zivalayan tipler turk futbolunun gelecekteki yildizi kacirmayin bunu diye yalvariyordu burda,hamitten bir halt olmaz dedik dedik dedik dedik amaaa taraftarda bitmissss

hasan şaş eboue'yi futboldan uzaklastıracak bir huyu vardı dedi? Ne ki acaba önemli bir şey bu

Dortmund deyipte kandırmayalım kendimizi.Almanya'nın Balıkesir'i oldular.Gelen koyuyo giden koyuyo.Adamlar 1.5 aydır bizden başka takımı yenemediler.

Sen ve senin gibilerin fútbol bilgisi koskoca bir "sıfır"

sen almanya ligiyle türkiye ligini bir mi tutuyorsun??

werder bremen veya freiburgun karşına da çık bakalım bi ne oluyor görelim..

Gurbetci taraftar >> istanbul taraftar

Eyyy Turkiyenin en iyi taraftari stadlar niye bombos? :D Hesap verin ulan istanbulun kulturlu medeniyetli insanlari.

Hee gorduk cok iyiydiniz kepaze herifler mac 50. Dk da bitiyordu.Sezonda 1 mac izliceksiniz onu bile yapamiyorsunuz.Almanya'da kafaniza soguk gecmis

ulan zamaninda burda dedik ama bazi beyinsizler futbol alimi kesildi basimiza,rieradan iyi sol bek alamayiz dedik,bugun rierayi aramayan bir GS li yoktur,bu semihten bir b.k olmaz dedik,tarik camdal alinmadan koca bir balon dedik ama o burda zivalayan tipler turk futbolunun gelecekteki yildizi kacirmayin bunu diye yalvariyordu burda,hamitten bir halt olmaz dedik dedik dedik dedik amaaa taraftarda bitmissss

Hocam yeminle her yerde bas bas bağırdım bu semih denilen adam galatasarayın defansdaki tümörüdür dedim kimse kaile almadı bile hoş bu hataları her maç en az 3-4 kez yapıyor bugün insanlarn ilgisini çekmeside garip.

Gencler tmm kapatalim konuyu .. Biz 3001 yilinda anca bir basari elde ederiz , her milenium da bir basari bize yeter

Dortmund o kadar iyi değildi başımızda hoca olsaydı puan alabilirdik bence

Hocam yeminle her yerde bas bas bağırdım bu semih denilen adam galatasarayın defansdaki tümörüdür dedim kimse kaile almadı bile hoş bu hataları her maç en az 3-4 kez yapıyor bugün insanlarn ilgisini çekmeside garip.
yav bu zihniyetten ne bekliyorsun,servet cetini ayi bogan diye alkislayip bagrina basan formamiza yakistiran tiplerden futbolu anlamasini bekliyorsun

2 - 1 den sonra burnu kalkık Kloopun dudaklarını ısırdığını gördükten sonra 4 -1 de bitir hakem ayıp artık oynatma dediğini görmek üzücü..

Hee gorduk cok iyiydiniz kepaze herifler mac 50. Dk da bitiyordu.Sezonda 1 mac izliceksiniz onu bile yapamiyorsunuz.Almanya'da kafaniza soguk gecmis

Ekrem bey yuksek atindan inermisiniz.
1QEKiBy.jpg

Arkadaş bu hoca gördüğüm en kötü hocaymış.İtalya Milli Takımı ve Fiorentina'da nasıl başarılı oldu anlayamadım.Takımı mental ve fiziksel olarak hazırlayamıyor hoca.Muslera,Melo,Semih.Chedjou bile çöktü.Ah İmparator ah demek bahane olur ama onun kurduğu kadro bu adam sayesinde dibe vurdu...

Geri
Üst Alt