ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Bruma, az biraz Sneijder, kalan takımı çöpe at, ben CL yöneticisi olsam bizi almam abi, Hamit'in oynatılmasını yasaklarım, sonra niyeküfür ediyon diyolar, haysiyetsiz, yeteneksiz, iblisin öndegideni ondan sonra röportaj verip felsefe yapıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Boyle salak topcular nasil bir araya geldi anlamadim bi brumayla sneijdere gelince heyecanlaniyorum selcuk hamit burak el freni gibi

hamitin yerine floryanin caycisini koysaydik bu kadar zarar vermezdi!!

☆$☆

Selçuk 3 milyon Euro

Burak 3 milyon Euro

Hamit 3 milyon Euro

Toplam maliyet 9 milyon Euro garanti para maç başılar hariç

Yazıktır şu parayla fakir doyursan, üst baş giydirsen, çocuk sevindirsen galatasaray şimdiki halinden daha beter olmazdı.

Guzel koylu basladi onu izleyin bari.. Keyfiniz yerine gelir.

Karşısına oyuncu gelince herkez topu nasıl başkasına atsam kurtulsam diye korkudan vuruyo, özgüven sıfır, delircem yaa, maçtan önce dedim Hamit yerine Olcan yada Emre olsaydı diye, bu Hamit neyin kafasını yaşıyor, bir oyuncu bu kadar mı beceriksiz olur ve bir antrenör bu kadar mı vasıfsız olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biz bu sene gol pozisyonuna bile giremeyiz, forvet denen zıkkım yok bizde top duvara çarpar gibi geri dönüyor. Orta saha uyuyan güzeli oynuyorlar, masa koyup okey oynasalar daha iyi. Bu iş prandelli nin gitmesiyle çözülmez

Burak, Hamit, Selçuk. 8 kişi oynuyoruz. Öyle ya da böyle eğer yenilirsek bari fark yiyelim, belki bu sefer yönetim 3'e 5'e bakmayıp o korkak, beceriksiz adamı gönderir.

Prandellinin adini duymaya yuzunu gormeye tahammulum kalmadi onsan evladiysa istifa etsin yemin ederim cok sevdiğim takimimi boyle görünce moralim sifira iniyo gecen senelerdeki cl azimi nerde resmen mahalla takimi gibi oynuyolar hic bi numara yok gol pozisyonu yok ahh nerde braga deplasmani nerde bu mac

bu semih denilen adam ne kadar sezisi sayif bir adam bir kere olsun dogru yerde ol her pozisyonda rakibin arkasinda bir kere olsun rakible top arasina gir defansda koca 45 dakikada bir mudahalesi yok

Insan bir istek gosterir, yedi sulanene kufur ettik adam hala ayni bu kadar olmaz be Burak, senin kisiligin bozuk arkadas yoksa bi bok yapamasan bile gotunu yirtardin onu da yapmiyorsun

Umut oynasin, oda gerizekali ama buraktan iyidir.

şu takımda bir kanatta bruma diğer kanatta olcan izleyemedik. Sanki şöyle çıksa sahaya öldürecekler prandelliyi

liseli çocuklar bizim senelik 12 milyon euro alan orta sahamıza resmen tecavüz etti. Çok açık ve net, bu takımın ihtiyacı olan şey değişim. Tam anlamıyla değişim. Hamit , Selçuk gibi isimler belki futbolu bırakmadı henüz ama futbol bunları bırakmış. Tabi, senelik 10 trilyon temiz, 5 yıllık kontratlar. Kadroda bulunan 40 oyunucunun 30 u ile yollar ayrılmalı, satılmalı, uzun süreli kiralanmalı ya da sözleşmeleri fesh edilmeli. Elimizdeki gençleri kullanmalıyız. Koray Günter yüksek potansiyele sahip bir stoper, güvenilirse , maç ritmi kazanırsa iyi bir stoper olur. Bruma çok yetenekli bir oyuncu, gerekli destek verilmeli. Psikolojik anlamda da. Bunu cidden söylüyorum, çocuğun özgüveni yerle bir olmuş resmen, yazık ya. Böyle bir değeri yok ediyoruz resmen Prandelli yüzünden.

Geri
Üst Alt