ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Kadroda burak ve Selçuk varsa banko en az 4 yeriz. Galibiyeti bırak beraberliğin bile hayalini kurmuyorum şahsen.
Sent from my RM-885_eu_turkey_252 using Tapatalk

Chedjou defansif ortasaha oynarsa fark yemeyiz. O ortasaha daha ii bir ortasaha olur.

Stoper oynucaksa adam insan gibi sert ortasaha kursunlar

------------Muslera------------
Tarık----Ched----S/K----Telles
--------Melo--Selçuk(?)--------
Bruma-----Pandev----Sneijder
-------------Umut---------------

Ya herro ya merro.
3 ortasaha ile çıktığımız maçlarda 4 yedik hep adamsa 2 ortasaha ile çıkar.

Bruma i oynatsa neye yarar ? Ligde hic oynatma, form yok, duzen yok, CL de aslanlarin onune at. Sonra ama iyi oynayamadi dersiniz.. Prandelli bunu yapar mi yapar, cocuktan nefret ediyor belliki..

Muslera

Tarık Chedjou Semih Telles
Melo Furkan
Olcan Sneijder Bruma
Umut

------------Muslera------------
Tarık----Ched----S/K----Telles
--------Melo--Selçuk(?)--------
Bruma-----Pandev----Sneijder
-------------Umut---------------

Ya herro ya merro.
3 ortasaha ile çıktığımız maçlarda 4 yedik hep adamsa 2 ortasaha ile çıkar.

Gardas, Pandev goturulmedi..

...................Umut...................
Bruma........Sneijder.................
..........Dzemaili....Melo.....Hamit
Telles.....Ched......Semih.....Tarık
...................Muslera.................

Uefa'ya gidelim takımı bayağıdır görmüyoruz orada.

Normalde bende oyle derdim ama bu rezil hoca ve takim ile ben elensek daha hayirli olur, en azindan rezilligimiz Avrupa da devam etmez , cunku AL deki takimlar CL seviyesinde olmasa bile yinede cogu suanda bizden daha iyi durumda, orada fazla birsey yapamayiz bu sezon. Belki 1 tur atlariz sonra comezleriz yine.

bu maça yine çok değişik bir 11 ile çıkıcaktır.Semih hakan balta yekta ve burak kesinlikle oynamamalı.
Muslera
tarık-ched-koray-telles
hamit-melo-dzeamelli
olcan-sneijder
umut​

Normalde bende oyle derdim ama bu rezil hoca ve takim ile ben elensek daha hayirli olur, en azindan rezilligimiz Avrupa da devam etmez , cunku AL deki takimlar CL seviyesinde olmasa bile yinede cogu suanda bizden daha iyi durumda, orada fazla birsey yapamayiz bu sezon. Belki 1 tur atlariz sonra comezleriz yine.

Olsun,3.lük de fena değil bu grupta,Dortmund da Arsenal de bizden iyi zaten sürpriz bir şey değil.Sonunculuk daha büyük rezil olmak bence.Uefa'da da ne yapsak kar.Kupayı alamayacağımızı ben de biliyorum.

Basın toplantısı başladı, Kral var hocanın yanında :D

Evren Göz de ne yaladı be Burak'ı.

Geri
Üst Alt