ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

En iyi oyunumuzu oynarsak berabere biter. Vasat oynarsak yeniliriz. Her zamanki oyunumuzu oynarsak fark yeriz.

Kaybedeceğimizden emin olarak sahaya çıkıyoruz.

Ulan Yarsuvat ulan Albayrak ulan Prandelli.

Burak'ın ilk 11'de olmadığı Sneijder'li Bruma'lı bir 11 ile oynarsak beraberlik alabiliriz.

anlaşılan bu adam gitmicek bari kazanalım ocağa kadar kör topal zirveye tutunmak gerek uefa ıcın saldır cımbom

1274.jpg

pirelli böyle oynatır rezil oluruz,yanık lastiğe döneriz.

Muslera
Veysel Semih Koray Hakan
Chedjou Melo
Bruma Sneijder Telles
Umut

Prandelli bunu yap sonrada istifa et Br0

Bu takim hickimseyi yenemez. Daha agir konusmak istiyorum da, ceza almaya degmez.

Mustafa Sarp´li kadroyu bile izlerdim, o hafta belki 1 oyuncu iyi oynar da, gelecek sezonlar icin ümitlenirim diye. O bile yok artik icimde.

Bu kadro beni nedense öyle soguttu ki futboldan, acikcasi "Carsamba mac var, izleyeyim" demiyorum.

Bu sene izledigim mac sayisi 4 filan. Lig, CL dahil.

Sallayin su maholari, gidin bütün enerjinizi basketbol takimina verin. Gidin her maci doldurun. Desteginizi onlara verin.

Arroyo Arroyo diye inletin salonlari, ne bileyim. Görmek istedigim Galatasaray ruhunu ara ara hissediyorum en azindan basketbol takiminda.

Teknik adam kaybetmek icin elinden geleni yapacaktir.
Takimin basinda bir hain var bunu bile bile sezonun en onemli macina cikacagiz. :

GS kulubu olarak 1 milyon euro basalim Andere gelen paraylada kovariz Prandelli hainini.

Geri
Üst Alt