ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Bizim oyuncuların hepsi satılmış gibi oynuyor. Hiç kimse maça konsantre değil hepsinin kafası alamadıkları paralarda. Bu kadar leş takım savunması yapılmaz.

Sağlamsa Lassa

ya prandelliye hepimiz sövüyoruzda Allah için bu takımın bu halinin onla ne alakası var baya bildiğin takıma sabotaj yapıyormuş gibi oynuyor bazı oyuncular inanamıyorum !

Sahada Galatasaray yok, Prandelli'nin korkak ve afallamış takımı var.
Rezillik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Su sahadaki kadroda Tarik (CILIZ) , Semih (CILIZ), Selcuk (ISKARTA) , Hamit (ISKARTA) ve Burak (ISKARTA) 'in yerine vasat 5 tane adam koysak daha iyi oynar. Takimin yarisi maalesef cok zayif. Hepsinin yerli olmasi da enteresan.

komediye bak ya ileriye top şişiriyoruz hiç bir hücüm atraksiyonu yok :) sanki ilerde top tutan bir santroforumuz var duvar olabilecek :)

Rezalet. Prandeli takima önde basmayin, defansif oynacagiz demis. Yazik.

ya prandelliye hepimiz sövüyoruzda Allah için bu takımın bu halinin onla ne alakası var baya bildiğin takıma sabotaj yapıyormuş gibi oynuyor bazı oyuncular inanamıyorum !
at sahibine göre kişner. takımda tek düzgün oynayan adam yoksa bunun sebebi t.direktördür, takımda ne moral bıraktı ne düzen hepsinin dengesi şaştı. (zaten kötü olan selçuk ve buraktan bahsetmiyorum onlar herzaman kötüydü)

Benim merak ettiğim taraftara bu eziyeti göz göre göre daha ne kadar daha çektirecekleri.

Geri
Üst Alt