ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Galatasaray tarihinde ilkkez bu kadar nefret edilen bir antrenör ve sanırım bilerek oynamak ıstemeyen futbolcular .Prandelli tazminatimi versinler diye kovulmak ıcın herseyi zorluyo turk hoca şart ama bu maddi krizde gönderemicez buda bi gerçek

sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar diz çöktük; bir başka bahar için sadece yaprak döktük...
Mevlana

Maç sonu Prandelli : Daha agresif olmalıyız. Daha iyi olacağız. ikinci yarı 16 saniye muhteşem bir Galatasaray vardı, bu süreyi artırmalıyız. Kırmızı kart görmesek yenebilirdik. Bruma istediklerimizi yapamıyor. Selçuk , Burak, Hamit yapıyor. Hepsi kusursuzdu.

Hahahaha akşam akşam güldürdün. :D

Ulan prandelli gitsin avrupadan elendiğimize sevinecem. O duruma geldik anasını satayım.

Allah'tan şansa falan chedjou o kafayı vurdu da 1 puan aldık. rezillik resmen rezillik. Geçtiğimiz 2 senede cl performansına bak bir de buna bak. çektir git prandelli

gitmez

maçtan önce uyuyakalmışım, izlemedim belki almışızdır derken 2-0 yenilmişiz. hayal dünyası benimki de. yenmek yenilmek problem değil de kanayn bir yara var, prandelliyi hala takımd atutabilecek kadar aciz olmak beni en çok yıpratan. gerisi mühim değil, futbol dersin, olur dersin ama yok artık ya. yine bana hüsraannnnnnn

Moderatör tarafında düzenlendi:
Br4hTMkIYAAjlaj.jpg

vallahi istanbuldaki chedjounun son dakika golü bir anlamli oldu yoksa sifir cekerdik herhalde.

ulan allahtan 1 puan almayı başardık yoksa bu deli ile sıfır puan garantiydi chedjou kurtardı 1 puanı

1,2 Milyon Dolar 'ı kurtardık en azından gecenin karı :red:

Taraftar prandelli değil Albayrak'ı korkutması lazım. Karar verirken bir tereddüt etsinler

Bu adamı 4 yediğimiz. 2.maçtan sonra kovmaları lazımdı. Neden beklediler anlamak mümkün değil. Yeni yönetim gelir gelmez bunu yapsaydı ayakta alkışlardım. Şimdi kovsan ne olur kovmasan ne olur. Taraftar zaten kovdu bu adamı, becerikdiz yönetim damgası yediniz bir kere

5 maçta toplam 15 gol yedik.5 maça da çıkmayıp hükmen kaybetsen(ironik hesap ) aynı olucaktı

sen git Sahadaki en iyi oyuncu oyundan al umutu sok Hay Allahim ya.. Bruma bari birseyler deniyordu.. ulan olucakti 1-1 sonra sen gel boz takimi.. bari Buragi cikar Umutu al..

Geri
Üst Alt