ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

bu herifin tazminatı otu botu neyse hesaplayın söyleyin taraftar 1 haftaya o parayı toplamazsa ben de bişey bilmiyorum. yeter kuruduk artık yeter

ulan 2 3 tane soldan brumayla sneıjderle fılan atak yaptık adam dırek brumayı aldı oyundan ya saka gıbı

Vay be yazıklar olsun hoca gene yaptı yapacağını resmen oyuncak etti takımı arkadaş fm oynasan şu halde dksında paketlemişlerdi takımdan ayıptır kardeşim.Yöneticilere de anlam veremiyorum nasıl sindiriyorsunuz bu yenilgileri hiç mi utanma olmaz insanda bu kadar insanı dinden imandan çıkardınız.

sen git Sahadaki en iyi oyuncu oyundan al umutu sok Hay Allahim ya.. Bruma bari birseyler deniyordu.. ulan olucakti 1-1 sonra sen gel boz takimi.. bari Buragi cikar Umutu al..

orda ben bile küfür ettim prandelliye ... adam sneijder ile birlikde en iyi olan brumayi cikartmaz mi :oley: gelde delirme.

şaka maka çocukluktan beri galatasarayı çok yakından takip ederim ama bukadar rezil bi futbol ve t.direktör hatırlamıyorum

Bir şeyler yapılmazsa daha da kötüleşerek infiale doğru sürüklenecek takım.

Rıdvan Dilmen: "Abdurrahim Albayrak 'taşın altına kellemizi soktuk' dedi. Taşın altına kelleyi değil, cebinize elinizi sokacaksınız"
Rıdvan:Takım her geçen gün daha kötüye gidiyor bunu yönetim nasıl göremeyip müdehale etmiyor hiç birşey yapmayacaksanız neden geldiniz?

bu şikeciye hak vereceğim aklıma gelmezdi :S

kovuldu haberleri dolaşıyor soyunma odasında konuşma yapılıyormuş bi hevesle foruma baktım doğruluk payı var mı

Istifa Istifa Prandelli Istifaaa !!!!!!

Selcuk burak hamit buna dahil

* LG G2 Tapatalk *

Bu kadar çöpün yanında Sneijder ne yapabilir ki ? Anca açıyı buldu mu asar. Başka bişey yapmasını bekleyemeyiz. Şuan takımın en çok koşan, en çok mücadele eden oyuncusu.
Takimin en kaliteli oyuncusu olmak baska kötü oynamak baska. Sneijder bugün digerlerine ayak uydurdu.

Prandelli istifa icin elinden geleni yapiyor

Bakti Bruma biraz alisti birseyler yapicak, 1-1 yapicaz hemen aldi kenara gerizekali umutu aldi oyuna yenildik.

Adam yenilme taktisyeni.

Prandelli'nin gerizekalı olduğunu düşünüyorum. Yok espri olarak yada hakaret olarak değil gerçekten gerizekalı olduğunu düşünüyorum yani. Alayda etmek istemiyorum gerçeten, zeka özürlü cünkü. Ama onu bu takıma getirenlere en derin küfürlerimi ediyorum.

şampiyonlar liginden elenmişsin , dakika 90 da oyuncu değişikliği neden yaparsın ?

Geri
Üst Alt