ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Bir Medjani bir Mbemba. 2 defans oyuncusu nerdeyse bize hatrick yapiyorlardi. Bizim durumumuz baya vahim. En üsten en aşagi büyük degişim olmazsa işimiz var. Sittin sene düzelmeyiz.

Gruplar açıklandığında en iyi ihtimalle 3. oluruz demiştim. Haramzade çöp topluluğunun ihanetini tam olarak hesaba katamamışım.

simdi bakalim once neresinde duracak albayrak prandellinin. iki gun sonra bakalim neresine gecicek.

Gelecek sene Muslera, Melo, Chedjou, Sneijder, Bruma dışında herkes gönderilsin , bu 5 linin dışında tamamen genç oyuncularla oynayalım feda sezonu olsun ama yürekten oynayalım.

Br4hTMkIYAAjlaj.jpg

Yalan lan bu adam bu kafayla nasıl galip geldim diye hayret ettiği için gökyüzüne bakıyordur. Başkada bir açıklaması yok.

bu macin iyi yönü taraftarlar en azindan bu sefer sorun yaratmadilar gelisme var

Yahu maçın başında yazdım bu maçdan sonra kesin kovulur diye.
Hafta içi bu maç yüzünden kovmadılar..

hadi bundan kurtuluruz da bu çapsızlar hikmet karamanı getirmese bari

- Prandelli hemen bugün kovulmali

- Selcuk hemen bugün kadro disi birakilmali

- Yenilsek de, 5. -6. da olsak, 4-5 genc oyuncu takima monte edilmeli (Bruma, Telles, Koray, Furkan, Sinan vs.)

- Bruma ve Telles gibi oyunculari satmamiz gerekiyor. Satmak icin de oynatmamiz gerekiyor.

- Bu takimdan hicbirsey olmaz, dolayisiyla genclerle rahat rahat yenilelim.

Prandelli: "İstifayı düşünmüyorum. Biz profesyoneliz. İşimize devam edeceğiz"Yola devam edecekmiş.
Allah belanı...........NE YÜZSÜZMÜŞ BU ADAM YAV

Lan bi insan bu kadar yüzsüz olmaz ya.. Valla taraftar olarak tazminat parası toplayalım çıkarırız bişeyler herkeste destek çıkar kalmalı diyen yoktur artık

Geri
Üst Alt