ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Heralde istifayı düşünmüyorum diyecek.Kimse tazminatı yok derse kendini kandırır.3 5 bişeyler koparmanın peşinde italyan çingenesi.Cumaya kadar fişini çekerler kimse merak etmesin bu saatten sonra mourinho olsa takımda kalamaz.

998559.png

Prandelli: "İstifayı düşünmüyorum. Biz profesyoneliz. İşimize devam edeceğiz"Yola devam edecekmiş.
Allah belanı...........NE YÜZSÜZMÜŞ BU ADAM YAV

Kendi kulübü köy takımı vizyonuyla yönetiyor ama Galatasaray taraftarının büyüklüğünü de kücültemez.
Bir sonraki iç saha macında 90 dakika bu adama küfür etmezsem adam değilim !!!!!!! Göz göre göre kulübü dolandırıyor, kimsin ulan sen sefil pizzacı

iyi bir Galatasaray vardı. Şanssız bir şekilde gol yedik. gayet organize olmamıza rağmen böyle bir şanssızlık oldu..

Biri rüzgar der öteki şans...

Cesare Prandelli: "İstifa gibi bir düşüncem yok. Elendiğimiz için üzgünüz ama yolumuza devam edeceğiz."
Cesare Prandelli: "Bugün gayet organize oynamamıza rağmen kaybettik. Büyük bir şanssızlık oldu."

Allah bize sabır versin. Kodumun kuşları şike süreci geçirdi bizim kadar rezil olmadılar. Bizi bu duruma düşürenlerin Allah belasını versin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

neymiş; bi hocanın bir takıma etkisi % 20'yi geçmezmiş, adam kırk yıllık tezi çürüttü bee. Held'den beri en kötüsü bu adam. Brumayı çıkardığında nutkum tutuldu ya, inanmak istemedim, bildiğim bütün küfürleri saydım

macin ikinci yarisinda 20 dk gibi süre fena oynamadik , hakini yemeyelim simdi :D

la defol hala gitmedinmi sen ne iyisi kabzımal yaa sen git space jamde takım yönet deli

Galatasaray bu sezon oynadığı 16 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik 8 yenilgi aldı. Aldığımız galibiyetlerin çoğu şans ve ya Sneijder sayesinde.

Geri
Üst Alt