ŞL 14/15 D Grubu 6.Maç | Galatasaray 1-4 Arsenal | MS | 9 Aralık

Muslera
Tarik chedjou semih telles
Bruma melo colak Yasin
Sneijder
Umut

Muhtemelen bu kadro oynar umarım kazanırız büyük moral olur.

muslera

tarık chedjou semih telles

bruma melo emre sneijder

burak

umut

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Bruma Melo Emre Olcan
Sneijder
Burak

Sabri UEFA listesinde yok.
Selçuk cezalı.
Umut Bulut kenarda olmalı.

Arsenal'igomup, gercek galatasaray'i gostercez tum dunyaya.

Ulan prandeli yaktin bizi yaktin beceriksiz.

Ne vardı şu prandelliyi andrelecht maçından önce şutlasaydık.En azından galibiyet alalımda teselli olsun.

İki taraf içinde kasacak bir maç değil. En azından galibiyet parasını alalım bu maçın.

GT-I9300 Tapatalk

Boş maç diyordum ama son 2 maçtaki performanslar umutlandırdı beni. Şöyle bi güzel tokatlayalım şunları da bundan önceki performansımızın gerçek biz olmadığını kanıtlayalım şunlara.

Prandelli gittiği için en kötü berabere biter bu maç bak en kötü diyorum
Tahmini Skor:2-1 (Goller Bruma,Sneijder,Semih(K.K)):hat:

Yine de kritik maç. Ligi doğrudan etkileyecek çünkü. Bu maçta alacağımız bir galibiyet, ligde zor bir viraj olan Konya deplasmanından da istediğimiz skorla ayrılmamızı sağlayabilir. Takım yavaş yavaş havasını bulmaya başlamışken, Arsenal galibiyetiyle tavan yapabilir bu gaz.

İşte sadece bu yüzden bile mutlaka kazanmamız lazım.

İçimden bir his bu maç bizim diyor. İnşallah kazanacağız, çok büyük moral olur takıma.
Büyük ihtimal böyle çıkarız;
9zVaZEi.jpg

Moral açısından bi Arsenal galibiyeti şart

Avrupa takımıyız sonuçta böyle önemli büyük maçları Arena'da kazanmalıyız ( Ki hırslı olduğumuz zaman Real Madrid'i bile yeniyoruz)

2006-07 sezonu 5 maç 1 puan almıştık son maç liverpoolu yenmiştik.Prestij gibi gözükse de galibiyette ciddi para geliri, ülke ve takım puanı,moral ve reklam açısından çok önemli umarım ciddiye alırız.

koyar geceriz

in St hamza we trust

Geri
Üst Alt