ŞL 14/15 D Grubu 6.Maç | Galatasaray 1-4 Arsenal | MS | 9 Aralık

Herşeyi bir tarafa koydum kariyerinin ilk Cl maçını yönetecek olan Hamza hoca kesinlikle kazanmak isteyecektir..
Haydi devler ligine galibiyet ile alkışlarla veda edelim..

Ramsey ve Chamberlain'i tutmaliyiz. Bu iki oyuncu disindaki kreatif oyuncular hic oynamayan adamlar. Galibiyet alabiliriz bence. Manchester United'i da 1-0 yenmistik, onlarda yedeklerle gelmisti.

Gruptan cikmayi garantileyen Ingiliz takimlari hic galibiyet almiyordu sanirim, sallamiyorlar genelde son maci.

Maçın sonucunun oyuncular üzerinde ciddi tesiri olacağını sanmıyorum. Ama iki unsur üzerinde ciddi etkisi olabilir. Birincisi Hamza Hoca'nın kendisine olan özgüveninin artmasında. İkincisi de taraftarın kaybettiği havayı yakalamasında. mçtaki oyunve skora göre sonraki haftalarda daha kendinden emin bir Hamza Hoca ve görece daha dolu tribünler görebiliriz.
Asıl kırılma maçı ise Konya maçı bana göre. Hamza Hoca o virajı da iyi oyun ve galibiyetle dönerse önümüz açık.

Bu sene için Avrupa'ya veda maçı olsa bile önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'ne direk katılabilmek için kazanmamız gereken bir maç.
Hamza Hamzaoğlu hocanın özgüveninin artması için kazanmamız gereken bir maç.
Futbolcuların motivasyonunu arttırma için kazanmamız gereken bir maç.
Taraftarın heyecanını kaybetmemesi için kazanmamız gereen bir maç.

Galatasaray gibi oynayalim ve rezil olmayalim benim için fark etmez.

Bu sezon zaten çok çektik

Sezon sonu profesyonel ekiple kadroyu CLde oynayacak takim yapalim

Son düzenleme:
Arkadaşlar arenanin karsisinda ispark varmis aracimi oraya birakacagim. Oradan stada gecisi nasil saglayacagim

Prestij için,güzel bir veda için,Hamza Hocaya hoşgeldin demek için,bjknin rekorunu korumak için kazanmalıyız.Başarılar Galatasaray,bu sene hiç olmadığım kadar ümitliyim

Hiç olmazsa iyi oyun ve en fazla 1 gol yiyerek veda edelim

Sonunda Galatasarayımızı gerçek Galatasaray olarak görecez avrupada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Real Madrid'i 3-2 yendiğimiz maçtaki gibi bir oyun izlemek istiyorum hadi bakalım

bu arada Bruma'yı artık ilk 11 de çok göreceğiz gibi ay lav yu hamza hozam

Geri
Üst Alt