ŞL 14/15 D Grubu 6.Maç | Galatasaray 1-4 Arsenal | MS | 9 Aralık

Prandelli olmasa muhtemelen şu an hem lider hem de en kötü AL vizesini almıştık.

Sonuçta Prandelli vardı , ben onun tek olumlu hareketinden bahsettim...

Valla Prandelli olmasaydı lider olurduk kısmı tamamen ön kabul , forvette malum şahıs varken zordu liderlik kısmı...Hiç bana liderden bir puan gerideyiz deme , bizim şu an en fazla 15 puanımız olmalıydı çok şanslıydık ligde...

B4bZrZeIEAEnjrn.jpg

Prandelli takımın başında olsaydı böyle çıkarırdı takımı.. Dzemaili yine deli ederdi, Hamit ilk yarıyı zor kapatırdı..
PZCsdx0.jpg

umarim gercek Galatasaray gibi bu sezonki SL bitiririz yani GALIBIYET le :k19:

Valla bazen İstanbulda yaşayanları anlamıyorum. Galatasarayım Avrupada 2. lig takımı ile hazırlık maçı yapacak diye ben günlerce heyecan ile bekledim ve uzun yolculuk yaptım, ama gel gör ki biz önemsiz maç diye Arsenala karşı bile stadı dolduramıyoruz 15 milyonluk şehirde. Valla çok yazık. Artık eminimki biz sadece başarıya endeksli taraftar grubuna sahibiz.

Uzun senelerden sonra sonucu puan acisindan hic mi hic onemi olmayan bir avrupa maci...
Fenere ve 8tasa donduk resmen
Bu duruma dusurenler utansin
Bvb yener anderlechti evinde hemde evire cevire. Arsenal fazla kasmasin liderlik icin.
Anderlecht londrada 0 3ten 3 3 e getirdi maci. Bi beceremedik oynamasini.
Neyse artik bu sene elveda avrupa.
Galibiyetle bitmesi icin ellerinden geleni yapacaklardir eminim buna...

Prandelli yerine Hamzayla sezonu baslasaydik CLde en az 7 puan alacagimizi düsünüyoum

Dortmunddan en az 1 puan alirdik
Anderlecht maçinin 2sini kazanirdik.

Valla bazen İstanbulda yaşayanları anlamıyorum. Galatasarayım Avrupada 2. lig takımı ile hazırlık maçı yapacak diye ben günlerce heyecan ile bekledim ve uzun yolculuk yaptım, ama gel gör ki biz önemsiz maç diye Arsenala karşı bile stadı dolduramıyoruz 15 milyonluk şehirde. Valla çok yazık. Artık eminimki biz sadece başarıya endeksli taraftar grubuna sahibiz.
saat 10 da işten çıkcam direk maça gitcem. yaklasık 1 saat yol,içeri giriş vs sürse ikinci yarının 20-25 dakikasını zor bela izlicem. ama kombine varsa durduğu yerde yatmasınında bi anlamı yok değil mi . Cimbom için değer . .

Kalede Sinan var

Güzel 11. Telles yerine Hakan Balta , Hakan'ın yerine de Gökhan Zan oynasa daha iyi olurdu.

Muslera ilk 18'de de yok

Haydaaaa

Geri
Üst Alt