ŞL 14/15 D Grubu 6.Maç | Galatasaray 1-4 Arsenal | MS | 9 Aralık

Ulan tarık eleksin elek.Bunun 4.5 m ettiği yerde Sabri'nin bi 15'i var.

Bir takım sistemleri degistirirse 3 de yer 33 de yer. Sneijderin santrfor da umutun sağda sinan kovasinin kalede işi yok.

Bu kadar aciz ve kırılgan bir Galatasaray takımı görmek çok koyuyor be.

I am the one who knocks!

Tarık allah belanı senin.Ulan her atılan pasta bunun kanadından atak yedik.5 kere cıkarken kaptırdı 2 sı gol oldu.Yeminlen korku flimi gibi izliyorum macı.Hamza hocayı elestirecegım.Lig ıcın bu kadro tamam fakat cl ye böle tek meloyla cıkılmaz.Orta saha elek gibi suan.

Bu tarıkı övenlerin ağzına kızılcık sopasıyla vurmak lazım
kötü dediğimiz tellesin kanadından 1 tane tehlikeli atak var
vitaminsiz her pozisyonda yerde 1 tane isabetli ortası yok

Yalnız komik olan şey CL'de yediğimiz hemen hemen tüm goller Tarık'ın koruduğu kanattan geldi.

Ünal Aysal bu Burak ve Selçuk sözleşmeleri ne olucak acaba onlarında ücretleri karşılasan keşke.Melo ve Selçuk'un değilmesi lazım.Bize 2 orta saha bir santrafor lazım.

3.golü çıkaracak kaleci yok diger gollerde de sinani hatalı bulmuyorum ben

Burak kadar koşmuyor bu maçta Melo kimse kusura bakmasın da Burak ve Selçuk'un 3 milyon €'suna bakanlar buna da baksın.. Melo dediğin adam maçı sallasa normalda bu orta saha ile top diye oynar.. Çoluk çocuk üstünlük kuruyor bu yıl Melo'ya çünkü yürüyor sahada..

Ve bunu fizik olarak sıkıntılı olduğundan filan değil, göz göre göre bilerek yapıyor. Ceza alanı önünde adamlar pas yapıyor, biraz hareketli olsa topu kapacak ama yürüyüş temposunda bir sağa bir sola dönüyor beyefendi.

Seneye Selçuk-Melo ortasahası kalırsa ne hocaya ne de yönetime güven kalır.

Selçuk-Melo + Bu santraforlar = Avrupa'da felaket!

Yuhhh yaziklar olsun
Ulan semih her avrupA macinda ne kadar bu takimin oyuncusu olmadigini kanitliyorsun resmen!
Kaleciye diyecek bisey yok cani sagolsun.
Sag ve sol beklerimiz rezalet bile degiller.
Neyse bu sene ligi alsinlar gerisi Allah kerim.

Valla kimse kusura bakmasın Melo bitmiş.hepimiz selçuk a söverken gözümüzün önündeki rezilliği kaçırmışız haftalarca orta sahada top bir sn durmadı be

Sony Xperia

Takimda bir tek Emre çolaki begendim. Onun disindakiler vasat, defans berbat, Tarik ise felaket.

Geri
Üst Alt