ŞL 14/15 D Grubu 6.Maç | Galatasaray 1-4 Arsenal | MS | 9 Aralık

Daha mücadele edebilecek orta saha tercihi doğru olurdu sanki Hamiti falan alır oyuna tahminimce

sabrı ched muslera selçuk bızdede çok eksıkler var.bırde ustune sınan bolat ve tarık facıası var.ligde ofansıf futboldan vazgecmezsek bu takım şampıyon olur.semıh yerıne zan oynasın ayrıca.bu sene semıhten nefret ettım.

Zan > 25 x Semih

I am the one who knocks!

Tarık'a söyleyecek kelime bulamıyorum. O yediğimiz kazığı vallahi içimde hissediyorum.

Valla kimse kusura bakmasın Melo bitmiş.hepimiz selçuk a söverken gözümüzün önündeki rezilliği kaçırmışız haftalarca orta sahada top bir sn durmadı be

Sony Xperia

Hocam yanindakilerde de is yok ama dedigin gibi sanki ortasahamiz da adam yokmus gibibir ilkyari izledik.

Semih ve Hakan'a hata bulmam kanatlar Allah'a emanet Sinan'ın 2.golde hatası var 1 ve 3 te yok bence.. Emre ofansif olarak iyi ama defansif olarak yetersiz kalıyor, Melo yürüyor maçı bizim gibi izliyor tek farkı sahada izliyor.. Sneijder etkisiz, Bruma'yı göremedim nerede oynadığını çözemedim, Umut sadece ileride pres yaparsa işe yarar kanatta hayal olur.. Burak çoğu oyuncuya göre iyi bence ama günah keçisi o olur eminim.. Tarık 2 golde de hatası var. Sanki Balkes ile oynuyoruz çalım falan deniyor kaptırıyor tabi, Telles'de adam kaçırıyor..

Hamza hoca, her gördüğünüzde kaleye sut çekin demis ama emre, tarik gibi yeteneksizler 300 tane de sut cekse atamazlar. Malesef takimimizda yeteneksiz adam cok fazla. Avrupa'daki takimlar bambaska bir futbol oynarken, biz hala tarik, veysel, sabri, balta, colak, burak, umut gibi futbol fakiri adamlarla ugrasiyoruz. Bu mali durumla daha iyi futbolcular alinamayacak zaten.

45 dakikada Tarık'ın en faydalı hareketi gördüğü sarı karttı.

Melo mac basinda 3 önemli top kesti, ondan sonra yine bi halt yapamadi. Kondisyon sorunu var.

Semih ve Hakan Balta daha rakibin bir atagini kesemedi. Rezalet arkadas. Bunlar nasil stoper, nerde görülmüs bunun aynisi?

Tarik denen adam zaten kafasiz oldugunu kanitlamis oldu. 2 gol yedirttin takima, daha ne isin var önde?

Ciddi anlamda takimin kondisyon ve defans sorunu var. Gidince takim dönemiyor adeta. Burak o kadar gücsüz ki, bos alanda bile topu kontrol etmekte zorlaniyor, top disari cikiyordu.

Kabul edelim güzel kardeşlerim Avrupa için rezil ötesi bir kadromuz var.

Hamza hocaya kızmanıza gerek yok

Prandelli defansif oynatıyordu da ne oldu her maç 4 yedik

1. ve 3. gol tutulmasi imkansiz sutlardi ama ikinci golü iyi bir kaleci tutabilirdi. tarik oynuyormu bilmiyorum semihde rezil. benim icin en büyük süpriz emre colak oldu suan en iyi oyuncumuz

Ünal Aysal bu Burak ve Selçuk sözleşmeleri ne olucak acaba onlarında ücretleri karşılasan keşke.Melo ve Selçuk'un değilmesi lazım.Bize 2 orta saha bir santrafor lazım.

Doğru Selçuk cidden kötüydü ilk yarı

Geri
Üst Alt