ŞL 14/15 E Grubu H:3 | Roma 1-7 Bayern Münih | M.S | 21 Ekim | NTV

Bu Almanlar da hiç insaf yok arkadaş. Durum 7-1 adamlar hala gol için saldırıyorlardı... Brezilya'dan sonra Roma'ya da unutamayacaklar bir gece yaşattılar :asd:

Hahaha twitterda biri kurtuluş savaşını hatırlatmış :D

Renktaş haklısın ama bayern barça real başla

Dortmund başka

Heleki bu sene asla ürkütücü takım değil.
Heleki burdaki bazıların söylediği gibi bize 7-8 atacak takım hiç değil
Yok ben zaten Dortmund maçı özelinde bahsetmiyorum.Ben daha çok yorumunun genel kısmıyla ilgili konuşmuştum.

Allahıma şükürler olsun ki grupta bayern filan yok. Ne 7 si ne 8 i 11 tane sıralayıp kaleciye bile attırırlardı herhalde :)

Iddaa da MS1 oynamistim :D Bu mac haric hepsini tutturdum kuponda.

Ya bayern çok iyi takım iyi top oynuyorlar falan ayrıda böyle çok farklı skorları ben biraz saygısızca buluyorum

Roma'nın kalede Neuer olsa, ilk 5 golün rahat 3 tanesini tutardı. De Sanciz geleni gideni iceri aldı.

bizim arsenal maçıda 7 olurdu da yatıp kalkıp kırmızı karta dua edelim. bayern-roma maçına gelince bir takımın her vurduğu top mu girer. inanılmaz golcüleri var bayernin. bizim gurupta bayern olsaydı bizde en az roma kadar hatta fazla yerdik. rmadrid ve barca, bayern kadar atmıyorlar skoru bulunca yıldızlarını çıkarıp genç yedekleri oyuna alıyorlar. ama bayernde dün ribery ve shaqiri gibi 2 adam yedekten oyuna giriyor ve onlarda gol atıyor haliyle :)

3 yildir kura cekimlerinde dua ediyorum Bayern gelmesin diye. Iste bu yüzden. Kimse kendini kandirmasin bize de rahat döserlerdi, belki Besiktasin rekorunu bile kirabilirdik.

Bu almanlar kadar insafsizi yok. Baska takimlar olsun (Madrid,Barcelona vs.) 3-4'ü buldu mu ondan sonra fazla kasmiyorlar, geriye yaslaniyorlar, sadece sen abuk zubuk hata yaparsan devamini getiriyorlar gollerin.

Ama bu Bayern yok mu, adamlar durmuyor, doymuyor, hala bastiriyorlar macin son dakikasina kadar. Makina gibiler vallah. Allahtan cikmadilar karsimiza simdiye kadar, tarihi fark olurdu olaya realist bakarsak.

Bayern üçlü defansla da şahane oynuyor. Elinde doğru adamlar varsa her dizilişle oynarsın...

Bir an korktum sekiztaşın rekoru geçilecek diye.
Yalnız bu de sanctis den bir cacık olmaz adam selçuk şahinden bile gol yedi. Dün Normal bir kaleci olsa yarısını kurtarırdı.

Son düzenleme:
hiç mi Allah'tan korkmadınız,insafınız yok mu sizin :(

Eğer gruptan bala çıkarsak kurada bayern çıkarsa ne yaparsınız

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt