ŞL 14/15 F Grubu H:2 | PSG 3-2 Barcelona | MS | 30 Eylül | NTV

Su kitlikta Barcanin Musleraya kanca atmamasina acayip sasiriyorum aslinda. Neyse, istemesinler zaten.

Bos ver Nando bizde kalsin. Gecen alman bir arkadas ile tartistim De Gea ve City li Hart'i cebinden cikarir Muslera diye. Inanmadi bana. Vay efendim niye türk liginde oynuyor bilmem ne diye basladi zirvalamaya.

Muslera bence su an üst düzey kaleciler arasinda en underrated kaleci. Ben artik takmiyorum bos ver, adam bizde kalsin oynadigi gibi oynamaya devam etsin kariyerini bizim takimda sonlandirsin bana yeter :) :)

Bos ver Nando bizde kalsin. Gecen alman bir arkadas ile tartistim De Gea ve City li Hart'i cebinden cikarir Muslera diye. Inanmadi bana. Vay efendim niye türk liginde oynuyor bilmem ne diye basladi zirvalamaya.

Muslera bence su an üst düzey kaleciler arasinda en underrated kaleci. Ben artik takmiyorum bos ver, adam bizde kalsin oynadigi gibi oynamaya devam etsin kariyerini bizim takimda sonlandirsin bana yeter :) :)

Hart ve De Geadan iyi bence Muslera. Neuerden sonra geliyor suan hatta bence. Ama abartma derler simdi gine bana. :D

Hart ve De Geadan iyi bence Muslera. Neuerden sonra geliyor suan hatta bence. Ama abartma derler simdi gine bana. :D

Neden Neur 1. geliyor? Adam a top bile gelmiyor, aynisi DK inda da oyle idi... Bence Ochoa felan daha cok hak etmisti en iyi kaleci odulunu, Neur e top gelmeden en iyi kaleci secildi... Bana gore ufak tefek 1-2 sey haricinde Musleranin hic bir eksigi yok 4/4 kaleci...

Matouidi 3 ledi
Rüştü çok seviniyordur... :)

7 olur mu inşallah

not barcalıyım ama psgyi de severim.
geçen senelerde elenmelerine çok üzülmüştüm haketmişlerdi.

Ya yürüyün gidin. Bu ne la. 3-2. Neymar attı

Yalçın ne maç oluyor be.

barca bu tersten gel i alarak çok büyük bi hata yaptı.

Ya bunu bende söylemistim bir ara. Bana gülmüslerdi. Neuer acayip toplar kurtariyor dogrudur ama ASLA Muslera gibi acik savunma ile oynamiyor. Muslera da iyi toplar cikariyor ama Neuerin önündei savunma Muslera da olsa o da Neuer kadar iyi gözükür. He bir de Neuerin libero özelligi var, ama bence bir gün bu cikislari ona acayip pahali patlayacak cünkü önemli bir macta hata yapacak habire disari cikayim diye.

Neuer den sonra demissin de saygi duyarim renktas ama bence Muslera ilk 5'e girer avrupada.

Asagida bir arkadas Ochoa falan demis, yani ben bir turnuvaya bakarak karar vermeyi saglikli bulmuyorum. Ne de olsa bu Ochoa fransa liginde küme düsen bir takimin kalecisi bunu unutmamak lazim. He bir de karaktersizin teki, Youtube da bir izleyin bakalim bu adam Belhanda ile neler yapti penalti atisinda. Sikeci herif!

Utanmasa onu da yiyecek kerata... :38573:

GS bu barca ya en az 3 atar

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt