ŞL 14/15 F Grubu H:2 | PSG 3-2 Barcelona | MS | 30 Eylül | NTV

Ya bunu bende söylemistim bir ara. Bana gülmüslerdi. Neuer acayip toplar kurtariyor dogrudur ama ASLA Muslera gibi acik savunma ile oynamiyor. Muslera da iyi toplar cikariyor ama Neuerin önündei savunma Muslera da olsa o da Neuer kadar iyi gözükür. He bir de Neuerin libero özelligi var, ama bence bir gün bu cikislari ona acayip pahali patlayacak cünkü önemli bir macta hata yapacak habire disari cikayim diye.

Neuer den sonra demissin de saygi duyarim renktas ama bence Muslera ilk 5'e girer avrupada.

Asagida bir arkadas Ochoa falan demis, yani ben bir turnuvaya bakarak karar vermeyi saglikli bulmuyorum. Ne de olsa bu Ochoa fransa liginde küme düsen bir takimin kalecisi bunu unutmamak lazim. He bir de karaktersizin teki, Youtube da bir izleyin bakalim bu adam Belhanda ile neler yapti penalti atisinda. Sikeci herif!
Ben Ochoa konusunu Dunya Kupasinin en iyisi Neur secilmisti, ona atifta bulundum... Haksiz bi kazanc oldu benim gozumde, Neurden daha cok goze batan ve takimini ipten alan kaleciler vardi DK da.

Atarsa Münir atar

Pastore çok zeki adam da kıymeti bilinmiyor.

Barcelona'nın böyle maçlarda Suarez'e çok ihtiyacı var.

Ben Ochoa konusunu Dunya Kupasinin en iyisi Neur secilmisti, ona atifta bulundum... Haksiz bi kazanc oldu benim gozumde, Neurden daha cok goze batan ve takimini ipten alan kaleciler vardi DK da.

Fifa normaldir yani. Adamlar haksizligin dibine vurmus. Kupanin en iyi oyuncusunu Messi seciyorsan sana hic kimse inanmaz. Messiye gelene kadar kac tane adam var bu Dünya Kupasinda önce cikan.

Barca kötü oynamıyor bu arada çok saçma yorumlar var.

Barca sin iki yilda izledigim.en iyi barca. Paris iyi kapaniyor ve pastore son paslari dogru yapabilse efsaneler listesine girerdi

Marquinhos Melo'ya özeniyor herhalde

Albanın girdiği pozisyon müthişti kaçırması eşeklik.

Az once saglik gorevlisi sagadayken barca atak.mi yapiyordu

Barca gayet iyi oynadı.

PSG şanslıydı tabi her ne kadar sonradan kontrataklları değerlendiremeseler de.

Geri
Üst Alt