ŞL 14/15 F Grubu H:2 | PSG 3-2 Barcelona | MS | 30 Eylül | NTV

Luce'nin takımı son 5 dakikada 2-0'dan maç verdi.2-2 oldu.Yağmur da yağıyordu ıslanmıştı garibim.

barcelona nın yenilgisi kimseyi aldatmasın geçen seneden çok iyi durumdalar

Barca özellikle ilk yari cok iyidi ama sansizlik

Barça bildiğimiz barça değil.Ama psg de çok iyi son toplarda dikkatli olsalar baya gol atabilirlerdi.

Ici c'est PARIS , Paris dusmanlarini oldurecegiz !!!!

drapeaufranceanime01.gif

Paris şanslıydı bence ama iyi savaştılar kabul etmek lazım. Sonuçta karşılarındaki takım Barcelona :) Lakin şu Cavani'nin çok abartıldığını düşünen sadece ben miyim? Bu bildiğin PSG'nin Qrall'ı :D Bu kadar aptal oyuncu nadir gördüm ben. Yani şu ana kadar PSG de Cavani'nin ne yaptığını ben anlamadım. Napoli zamanını da bilmediğim için bana göre en overrated adamdır.

Barça eski görüntüsünden uzak denilmiş ama son iki senedeki barça'dan daha iyi barça görüyorum ben bu sene.. Suarez bu takıma girdiğinde yine uzay takımına bağlarlar gibi geliyor bana... Yani yenilmesine rağmen barça'yı beğendim.

Hala aynı muhabbet. 2-3 yıl önceki Barca'nın oynadığı topu oynayabilmek kolay iş değil.

Adamlar 10 kişi hücum yapıp kontra yiyorsa atamamak bal değil PSG'nin mallığıdır.

Neyse zamanla Barca'nın futbol kalitesi daha iyi anlaşılacaktır.

Paris şanslıydı bence ama iyi savaştılar kabul etmek lazım. Sonuçta karşılarındaki takım Barcelona :) Lakin şu Cavani'nin çok abartıldığını düşünen sadece ben miyim? Bu bildiğin PSG'nin Qrall'ı :D Bu kadar aptal oyuncu nadir gördüm ben. Yani şu ana kadar PSG de Cavani'nin ne yaptığını ben anlamadım. Napoli zamanını da bilmediğim için bana göre en overrated adamdır.

Barça eski görüntüsünden uzak denilmiş ama son iki senedeki barça'dan daha iyi barça görüyorum ben bu sene.. Suarez bu takıma girdiğinde yine uzay takımına bağlarlar gibi geliyor bana... Yani yenilmesine rağmen barça'yı beğendim.

adamı 2 dk da gömdün :D

Incredible run and goal CAVANI (62') - Paris Saint-Germain - SC Bastia (4-0) - 2013/2014 - YouTube

Her zaman dediğim gibi Cavani = Tuncay Şanlı

Barca eskiden dönen topları çok daha etkin presle kapardı ama çok artık çok fazla kontraya yakalanıyorlar.Defansif ortasahalarındaki uzun adamın artık deişmesi lazım bide hiç beğenmiyorum

Güzel macti be.
Biz bu takimlara nasıl kafa tutalım yaw

Ter Stegen, Valdes'i aratmamış maşallah... :red:

Hemşehrim Ter Stegen bayağı s.çmış anlaşılan :(

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt