ŞL 14/15 Ön Eleme | Feyenoord 1-2 Beşiktaş | MS | 30 Temmuz

beyinsiz beyinsiz konusmayin, böyle giderse sampiyon olsak bile eleme oynayacagiz. Elensinmis.

Beşiktaş'taki 13 numarayı Dany sandım nedense.:)

Bjk tek kale oynuyor. Feyenoord'da hicbir numara yok. Bu kadar pasif bir takım olacaklarını tahmin etmemistim.

Bu tur kargaların. Bir sonraki turda ise bizim acımızdan seyir zevki yüksek 2 mac bizleri bekler :D

feyenoord bildiğimiz feyenoord değilki.

baya adam sattılar bu yaz ve kadrodakilerin çoğu genç.24-25 yaşına gelene yaşlı diyolar feyenordda

Yalnız ne kötü maç oluyor, 42 dk oldu, maçta 1 pozisyon yok. Hollanda takımı bir de.

Tek kornerden gol o kadar. Beşiktaş'ın da pozisyonu yok.

başlatmayın ülke puanından ülke puanını yükseltmeleri için bu şikeci kargaları mı destekleyeceğiz. bu malların alacağı 2-3 puana mı el açacağız. trabzon ve biz yeteriz ülke puanı almak için

beyinsiz beyinsiz konusmayin, böyle giderse sampiyon olsak bile eleme oynayacagiz. Elensinmis.

He gruplara kalınca gruptan çıkacaklar final oynayıp kupayı alcaklar ülke puanı yükselcek

Avrupa ligi onlara fazla bile orda toplarlar şimdi otur yazdıklarını düşün

Geçsinler bu turu.

Diğer turda elenirlerse UEFA'da gruplara direk kalırlar.

Bu adamlar 2 kulvarda hayatta yarışamaz bu kadro ile.

Digiturk ün telefonları kilitlenmiş galiba ulaşamıyorum sağlam bir küfür edecektim. Direk meşgulé atıyor

Bu kadroyla bunları öperler zaten play-offta uefadan devam etsinlerde uğraş olsun onlara

Geri
Üst Alt