ŞL 14/15 Ön Eleme | Feyenoord 1-2 Beşiktaş | MS | 30 Temmuz

Feyenoord geçer önemli futbolcularını sattılar ama Beşiktaş'ın da eksikleri var.

tapatalk

Yanlız Feyenoord elerse tinercilerin alacağı parayıda biz alıyoruz.Ona göre davranın duanızı edin:D

Güntekin konuştu az evvel turun net favorisi kargaspormuş ,

Feyenoord gençlerle çıkacakmış !

Feyenord için çantada keklik bir kura diyemeyiz yalnız turu geçerler.

Bjk rahat geçer bu turu

★★★》☆

Feyenoord'un son durumu nedir bilmiyorum ama ortada aşırı bir form düşüklüğü, çöpleşme vs. yoksa Beşiktaş'ı tokatlar, yoluna devam eder.

Yanlız Feyenoord elerse tinercilerin alacağı parayıda biz alıyoruz.Ona göre davranın duanızı edin:D

Playoff turunda %100 elenecekler zaten. Ayrica bu TV payi fln hicbirsey degil. Sampiyonlar Ligi finali oynasak bile grupta elenen Shakhtar Donetsk bizden fazla para aliyor mesela.. Böyle yani durum..

BtPeaGYIQAARhmV.jpg

Birakin bu turu gecsinler, kendilerini iyi sansinlar. Son turda bi güzel cakarlar bunlara :D

Feyenoord kadro olarak zayıf sanırım

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

feyenord'un 1 2 sağlam oyuncusu varmış kargaları çizecek onlarıda satmışlar sanırım ama şartlar eşit tinerciler öbür turda gömülürlerde bakalım öbür tura kalabileceklermi

Bunların maçı yarınmış.Ben haftaya sanıyordum.

besiktas almasi gerek, yoksa Yunanistandaki Takimlar gecerse bizim icin cok kötü olacaktir. Digelim seneye sampiyon olduk o zaman Sampiyonlar Ligi Elemeleri oynamamiz gerekebilir

ben nedense bjk elesin istiyorum nedeni tur atlayınca ciddi ülke puanı gelecek,bjk her zamanki gibi havalara girecek,bidahaki turda taş gibi takım gelecek ve uefaya direk katılacak zaten bjknin elemeleri geçeceğine ihtiimal vermiyorum bu elemede elenirlerse ancak şu güzel olur 2..maç olimpiyatta olacağından taraftar yine sahaya girebilir hatta futbolculara v.s saldırır o zaman seyret komediyi

Geri
Üst Alt