ŞL 14/15 Ön Eleme | Feyenoord 1-2 Beşiktaş | MS | 30 Temmuz

Açikcası Ülke Puan durumu umrumda değil. Bizim onlara ihtiyacımız yok onların bize ihtiyacı var. Ayrıca yurolar gelicek :))))

bu haysiyetsiz küçük şikecilerin muhtemel kadrosu ne ona göre iddaa oynayayım

Beşiktaş transfer döneminde güç filan kazanmadı aynen devam ediyorlar. Bakmayın Demba Ba transferine sadece taraftarın gazını almak için yapılan bir hamle.

Sağ bek Serdar stoper Ersan ve ortada Necip ile şansları yok Avrupa'da.

Feyenoord belki oyuncu kaybetti ama gençleri oldukça kaliteliyidi, geçen sene bir çok maçı çevirdiler.

En az 2 fark olur ve Biliç'in dediği giri 2.maça zor kalır maç.

Feyenoord baya güç kaybetti yoksa rahat elerdi bunları.

Şu an % 50-50

tapatalk

Ben öyle bilmiyorum. En azindan kural böyle degildi. Degisti mi bilmiyorum.

Bu turda elenene dobrowski oluyordu. Sonraki turda elenen takim Uefa´ya gidiyordu.

Degisti mi kural?

Bayağidir bu kural var. 3.ön elemede elenen takim Avrupa Liginden devam ediyor. Örnegin, Gecen sezon fbye 3.ön elemede elenene Salzburg Avrupa Liginde devam etti.

Arkadaslar sizin inandiginiz kadar Feyenoord taraftari bile inanmiyo galibiyete. Pelle, Indi, de vrij, janmaat gittiler. Bunlar takimin en onemli oyunculariydi, bizden sneijder melo muslerayi cikarmak gibi. Yerinede kimseyi alamadilar, forvetleri yok. Bence bjk rahat gececek bu turu hic sans vermiyorum feyenoorda.

Feyonoord'tan bir sürü adam gitti.Bence Beşiktaş favori.

Söyle 3-4 tane atsalar da havalara girseler :) Cok hos oluyor bunlar havaya girince:)

Ilk 4 hafta zaten sampiyon Besiktas klasik olarak :)

Fark istiyorum. Acıma Feyenoord.

Ben öyle bilmiyorum. En azindan kural böyle degildi. Degisti mi bilmiyorum.

Bu turda elenene dobrowski oluyordu. Sonraki turda elenen takim Uefa´ya gidiyordu.

Degisti mi kural?

Play off'u 4. ön eleme olarak düşünürsek;

İlk 2 ön elemede elenenler doğrudan veda ediyor. 3. ön elemede elenenler avrupa liginin 4. ön elemesinden devam ediyor , 4. ön elemede elenenlerse doğrudan Avrupa ligine gidiyor.

Bayadır var bu kural.

O değil de her şeyi birbirine karıştırdılar ha. Digiturk de var D-Smart da var ama maçı izleyemiyorum. :D Niye ? D-Smart sanırım bu maçı Digiturk e satmış. Digiturk de paket sahibi bile olsan izletmiyor. İlla izle-öde sisteminden 20 lira verecen bana diyo :D Neyse. Beşiktaş taraftarı düşünsün artık... :D

Oha serefsiz digiturk ya.

Ulan o kadar para oduyoruz, tum spor kanallari acik, yine de izleyemiyor muyuz yani simdi bu maci? Salon kanallari haliyle acik degil tabi bende.

ilk on bire bak hele :D ba neden oynamiyor acaba? sakat?

Geri
Üst Alt