ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Maçları hangi kanal yayınlayacaksa logosunun yanına +18 ibaresi koymalı, maç esnasında çocuklar televizyonlardan uzak tutumalı :asd:

bi bitmediniz. Seneye sampiyon olsakta playoffla gideriz sizin gibileri nin zihniyeti yüzünden.

Puan toplayacaklarsa AL de toplasinlar. Ulke futbolunu bu kadar düşünüyorsan Bjk nin CL ye kalip ulkeyi rezil etmemesi gerektigini de düşünüyorsundur muhtemelen.

Ve ulke futbolunu bu kadar dusunuyorsan, buradaki insanlarin zihniyetlerine laf atmadan önce profilinde ki atkili beyefendinin ulke puaninin içine sicmada bizden cok daha etkili bir zihniyete sahip olduğunu görüyorsundur.

Eskiden Besiktasi Sampiyonlar liginde desteklerdim fakat bu sene insallah yenilirler nedeni ise Bu fiko turkiyeye sinirlama koyduran ilk kisidir insallah beter olurlar en az 5 gol bekliyorum.
Puan toplayacaklarsa AL de toplasinlar. Ulke futbolunu bu kadar düşünüyorsan Bjk nin CL ye kalip ulkeyi rezil etmemesi gerektigini de düşünüyorsundur muhtemelen.

Ve ulke futbolunu bu kadar dusunuyorsan, buradaki insanlarin zihniyetlerine laf atmadan önce profilinde ki atkili beyefendinin ulke puaninin içine sicmada bizden cok daha etkili bir zihniyete sahip olduğunu görüyorsundur.

ne sacmaliyorsun sen ya?

Büyü ondan sonra konusalim.

Seninle konuşabilmek için gereginden fazla büyüğüm zaten merak etme. Bu konuya baştan sona yazdıkların da, senin bakış açını net bir sekilde ortaya koyuyor. Zaten cevap verebilecegin bir durum da yok. Neyse sana Arsenal karsisinda başarılar.

Beşiktaş elense uefada daha güzel işler çıkarır. yani elenselerde elenmeselerde fark eden pek bişey olmaz

Arsenal bugün 2-1 kazandığı crystal palace maçında çok zorlandı.Topa hakimdiler ama üretemediler çok fazla.Mesut oynamadı ve muhtemelen hazır olmadığı için beşiktaş maçlarında da olmayacak.Bu yüzden ilk maçta beşiktaş bir sürpriz yapabilir...Sonuçta rakip barcelona,real madrid değil.Dengesiz arsenal...

Şu Arsenal'in ilk 4'e gidelim yeter mantığından vazgeçmesi açısından elenmesini istiyorum. Yıllardır aynı çizgide kalıp üstüne koymamaya devam ediyorlar Şampiyonlar Ligi'ne kaldıkları için. UEFA'ya düşerlerse belki akıllanıp daha iyi kadro kurarlar..

Şu Arsenal'in ilk 4'e gidelim yeter mantığından vazgeçmesi açısından elenmesini istiyorum. Yıllardır aynı çizgide kalıp üstüne koymamaya devam ediyorlar Şampiyonlar Ligi'ne kaldıkları için. UEFA'ya düşerlerse belki akıllanıp daha iyi kadro kurarlar..

Kurdular zaten.

Arsenal'de Ospina, Mertesacker, Podolski, Özil, Walcott geçen maçta kadroda yoktu. Bu 5 eksikle Beşiktaş karşısına çıkacaklar.

Geri
Üst Alt