Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.086
- 428
- 1.708
tamam doğru diyosun selçukla veliyi yetenek olarak kıyazlanmaz zaten ama 'RUH' dedim dikkat edersen bu görüşe karşı çıkan olacağını sanmıyorum
Sabri 10 senedir ruhluydu da ne oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam doğru diyosun selçukla veliyi yetenek olarak kıyazlanmaz zaten ama 'RUH' dedim dikkat edersen bu görüşe karşı çıkan olacağını sanmıyorum
Maçı Bjk hak etmişti gerçekten. Orada işleri zor ama su maçtan sonra % 35 eleme ihtimalleri var.

helal olsun beşiktaşa.. şu selçuk veliyi izlesin az ruh görsün burakta mustafa pektemek'i .
helal olsun beşiktaşa.. şu selçuk veliyi izlesin az ruh görsün burakta mustafa pektemek'i .
aynı methiyeleri bizim takıma gelince dizmiyorsunuz .
pozisyona girip atamayınca
Bu maçı da Arsenal en az 3 atar diyorlardı Arsenal in bir tane organize atağı yok. Geçen sene bu dönemlerde Fb çaresizleri oynuyordu. Kaldı ki bu Arsenal geçen seneye göre daha güçlü.
evet beşiktaş iyi oynadı ,çok iyi mücadele etti de..arsenali hiç böyle ciddiyetsiz ,laubali oynarken gördünüz mü Allah aşkına?ramsey başta olmak üzere çok şımarık takıldı hepsi.
Beşiktaş'ın yerlileri bizde banko oynar. Bizim yerlileri onlara versek yedek kulübesine zor girerler. Bu sene en iyi ikinci oluruz, o bile çok zor şu halimizle.
o zaman görüşelim