ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Beşiktaş 8-0'lık rekorunu egale etmek için çıkıyor sahaya. Başarılar dilerim.

Haydi arso çak şunlara da adam akıllı bir handikap görelim keyfimiz yerine gelsin(Bknz : Kuponlar patlamasın) :asd:

normal şartlarda handikap olur derdim ama sezon başı arsenalin form durumu nasıl bilmiyorum. o yüzden 1 farklı arsenal galibiyeti daha mantıklı gibi

Güzel bir gece olacak.

Oha koskoca Arsenal karşısına Velip - Necip orta sahasıyla çıkıyorlar?

4.lig ingiltere takımında bile daha iyi orta saha ile çıkar F.A cuplar da :D

en iyi oyunculari atiba oynamiyor. orta saha 2 lisi veli ve necip. bunlar nasil arsenal orta sahasina üstün gelsin. beştaşin 11 herif defans yapip 1 gol atarsam atarim mantigiyla oynamasi lazim. bunlar zaten kontra atak takimi.

ben beraberlik istiyorum ve bekliyorum. puan alalim. orda 5 lesin arsenal. tahminim 1-1

en iyi oyunculari atiba oynamiyor. orta saha 2 lisi veli ve necip. bunlar nasil arsenal orta sahasina üstün gelsin. beştaşin 11 herif defans yapip 1 gol atarsam atarim mantigiyla oynamasi lazim. bunlar zaten kontra atak takimi.

ben beraberlik istiyorum ve bekliyorum. puan alalim. orda 5 lesin arsenal. tahminim 1-1

puan alalım

orda 5lesin arsenal :D

biz diye bahsediyosan neden 5 istiyosun :D

Bugün İstiklal'deydim. Uzun zamandır gidememiştim. Gezdim yürüdüm. Bütün cadde bu 8taşlarla dolmuş. Bir özgüven bir garip şımarık çocuk tripleri. Yazık üzülüyor insan her sezon başı aynı terane :) ama hala öğrenemediler Arsenal'in tek efendisi biziz bu ülke de..

Yavru şikecilerden hayır beklenmez. İçeride dışarıda fark yersiniz tecavüze ugrarsınız o açtıgınız bayraklar kaçar bir yerlere inşallah

Geri
Üst Alt