ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

güntekin çok umutlu, heyecanlı, içi kıpır kıpır yaa :D

her zaman favoriler kazanmaz felsefsini benimsemiş asfdasfasdfa

Zaten BJK nin yabancıları F5 ve Bizde olan yabancılar kadar kalitede olsa BJK açık ara ligi götürür. Bu sene bi Ba kaliteyi arttırdı.

Başarılar Arsenal . Vurduğun gol , vuramadığın asist , yediğin ofsayt olsun :encouragement:

Birbirinden saçma kuponlar yaptım bakalım nolacak :D 1 tanesi tutsa yeter en az veren kupon 20 bin tl veriyor :D

Umarım Arsenal'in bütün ataklarını gol yiyerek savuştururlar,bu Beşiktaş'lılardan hiç haz etmiyorum Fenerbahçe taraftarı dengesiz olsada en azından tuttukları takım itibari ile iyi kötü bir başarıdan söz etme durumları mevcut yine bizle yarışamayacak derecede olsalarda yakın sayılırlar ama bu ezik Beşiktaşlılar neyin kafasını yaşıyor her zaman bi tripteler 10 yılda 1 kez şampiyon olabilen takımın taraftarları,ezikliklerinden biz kimle oynasak rakip takım bayrağı açmalar filan sürekli bir sataşma gündemde kalma çabası "bizde 3.büyüğüz unutmayın ühühhü" havaları filan çok itil,anadolu takımısınız işte 3. büyük değil ancak 3. sınıf takımsınız kabul edin eyvallah sonra açın istediğiniz bayrağı büyüklükten bahsedip yaptığınız haraketler uyuşmuyor.

güntekin çok umutlu, heyecanlı, içi kıpır kıpır yaa :D

her zaman favoriler kazanmaz felsefsini benimsemiş asfdasfasdfa

mac sonunda şunların ağlamaklı hallerini izlerken zevkten ölmezsem iyi :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Q7C-4PEu7qQ[/media]

Ntvsporda umut tacirleri var tıpkı geçen yılki gibi

Geçen yıl daha beterdi , herkes ciddi ciddi Fenerbahçe'nin Arsenal'i eleyeceğini düşünüyordu.

Hatta İddaa Arsenal'e skandal bir şekilde 2.30 oran vermişti,handikaplı Arsenal galibiyeti ise 4.50 idi.

Elimde toplam 1500 tl biriktirdiğim para vardı,kafam esti hepsini Arsenal'e basacaktım cesaret edemedim.

Hala unutamam o kaçan fırsatı...

taraftarını değil takımı seviyorum Beşiktaş'a başarılar

Arda Beşiktaş'ta..

Bva-axpIYAATVjZ.jpg

bu çocuk adamı deli eder ya.

İkisi de Galatasaraylı olan babam ve eniştem maça gitmişler, allah akıl fikir versin dedim :)

Handicap yapar diyorsunuzzz yani :) ?

* LG G2 Tapatalk *

[media]https://www.youtube.com/watch?v=X3i_0vGHS70[/media]

Geri
Üst Alt