ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Valla k.bakmayın ama ben bu maçı Beşiktaş kazanmasını istiyorum Türkiye'ye puan lazım ve sıralamalar o kadar dip dibeki seneye 2. takımda 2 ön eleme yerine 1 ön eleme oynayabilir torbalar yer değiştirebilir o sebepten Beşiktaş çıksın gruptan ayrıca ligde daha bir kızışır.

ne alakası var ?

CL de hiçbişe yapamaz bjk

avrupa liginde devam ederse daha iyi puan toplarlar

Valla k.bakmayın ama ben bu maçı Beşiktaş kazanmasını istiyorum Türkiye'ye puan lazım ve sıralamalar o kadar dip dibeki seneye 2. takımda 2 ön eleme yerine 1 ön eleme oynayabilir torbalar yer değiştirebilir o sebepten Beşiktaş çıksın gruptan ayrıca ligde daha bir kızışır.

Uefa'ya gitsinler. Ş.Ligi'nde puan falan kazanamazlar. Bugün de 3 yer elenirler. Fizik olarak güçlüler hızlı atağa çıkıyorlar ama turlamaları zor. Ş.Ligi'ne de önem vermezler. Onlar için lig daha önemli senelerdir şampiyon olamıyorlar.

offf yıne yaklastıkkk

gelıyo gelıyooo

uefada da ulke puani getirebilirler

-Tapatalk-

oynayın elizabetin aslanlarııııııı yuruyunn beeee

Bjk en büyük avantajı atağa çok hızlı çıkması

Arsenal'i eksik yakalarsa atarlar bir tane

Geri
Üst Alt