ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

selcuk'un cok formsuz olduğu doğru ama şuradaki aptal yorumları okudukca adamı savunasım geliyor.

elbet kendine gelecektir, ayrıca unutulmasın ki selcuk fenerbahce yerine bize gelerek türk futbol tarihinin akşını değiştirmiştir, o sene fenere gitse belki de 5 sene üstüste şampiyon olacaklardı.

forumun piskoloji 2013 ağustos itibariyle çökmüştü.hala çökük.biz 2013 nisanında robbenleri konuşan bi taraftardık.kendinize gelin artık.prandelliye de güvenin.yoktan var eder gene iyi oluruz.zaten şu an için forvet gelse bile değişcek herşey.selçuk da yedeğe çekilerek rahatlatıcak bizi.

ben daha önce de dedim ,yine diyorum.selçuk ve burağın bi tarafları kalktı.burak yine golleri sıralarsa kimse ses etmez. ama şu an telleste selçuğun izinde.bu nasıl bi sendromsa kendi kendilerini bitiriyolar.yedeğe çekilmeleri kendi hayırlarına da olacak.

İlahi adalet bu olsa gerek ,FB liler BJK ı tuttu GS ya para gelmesin diye..

Geçen senede FB sayesinde para kazanmıştık bu senede BJK demekki ŞİKE kardeşlerinin KADER YAZILARI aynı .

GS yı engellemek için BİZANS oyunları oynuyan 2 takım ve TFF, ALLAH ın sopasını yediler arkasıda muhtemelen gelecektir.

Neymiş 2 takım düşerse GS yı çok ileriye gider yakalamaları zor olur ve Türkiyede futbol bitermiş diyenlere bu BJK ın elenmesi DERS olur ..

Yola çıkarken (yol arkadaşına) veya bir iş yaparken rakibineTUZAK kurarasan o TUZAK başıne GEÇER ..

2 takım FB-BJK düşseydi en az bir sene olmasalardı Süper ligde ,cezalarını çekip gelmiş olsalardı bu maç kimbilir böyle olmıyacaktı..( bu ilahi durum )..

Bu maçta hakemin BJK lehine PENALTI verilmedigi söylendi yazıldı seyretmedigim için bir şey diyemiyorum.

Eger HAKEM BJK a penaltı vermediyse bu HAKEMİN kendi TERCİH HAKKI olmuştur ,nasılmı bir İNGİLİZ takımıyla ARSENAL ile TÜRKİ takımı BJK oynuyor ve BJK ın ŞİKE işinde SABIKASI biliniyor ve dahi ŞİKE işindeki başkanın TFF başkanı oldugundan ŞİKECİLERE ceza veremediginide mutlaka biliyordur ee bu durumda TEMİZ ARSENAL mı ŞİKECİ BJK mı siz yabancı HAKEM olsaydınız TERCİH hakkınız TEMİZ olan TAKIM mı ŞİKE cilerden yanamı olurdunuz.

Ben olsaydım TEMİZ olan takım hangisiyle ona göre TERCİH hakkını kullanırdım zira ,TÜRKİYEDE ŞİKECİLERİN korunup KOLLANDIGINI Avrupadaki FUTBOL alemi biliyor ,onun için BJK a verilmiyen PENALTI aslında TFF ye göndermedir tabi anlıyorlarsa BJK ın T.DİREKTÖRÜDE 1 Maç cezasını hemen çekti bunlar TESADÜF degil

Siz PİSLİKLERİ temizlemezseniz elbetteki o pislikleri AVRUPADAbir şekilde istemezler.

Esas Avrupa liginde görecez BJK karşı hakemleri ,eger orada dürüst olurlarsa demekki Ş.Liginde ŞAİBELİ ŞİKECİ takım istemediklerindendir...

Karamanın koyunu sonra ÇIKAR UEFA nın OYUNU..

Bu kadar basit..

3 kagıt yaparsan sanda 4 kagıt yaparlar her alemde .

Arsenal'in burak'ı giroud.. bugün oynamadı, tur atladılar..

Bizim de yapmamız gereken forvete geriden başka adam kaydırmak. Burak'tan bi bok olmaz malesef.

İyi geliştirmişler kendilrini artıkını 8 yemiolar deplamanda buda bişey

Kabul edelim ki: Besiktas iki maca 3 Yabanci (!) ile cikmis. Ve gayet iyidi iki macta, ilk Macta 1 Gol atsalardi bugün cok farkli bir sonuc olacakti belki.

Ama yinede sevindim. Cünkü biz 3 Milyon aldik. Besiktas iyi bir takima sahip, iyi de bir TD var. Bilic iyi bir TAKIM kurmus. Avrupa Liginde en az Ceyrek Final'a kadar gidebilirler, bana göre... Bizi kimse desteklemiyor yillardir (Tam tersi..), o yüzden Besiktasli Taraftarlar bizden destek beklemesinler, yinede Avrupa Liginde basarlar diyorum.

Ali Boz - Masonlar her zamanki gibi Galatasaray'a çalıştı.... | Facebook

Bu da ön izlemesi...

Dileyen değerli görüş ve yorumlarını bu arkadaş ile paylaşabilir.

BwE7haoIgAAT8yh.jpg

welcome to turkey. hala selcugun performansini assistlerle ölcen var

geçen sezon iyi olduğunu söyleyecek kimse olduğunu sanmıyorum. ama o zaman bu kadar kötü olan bir ortasaha varken nasıl o takımın defans yada forvetini bu kadar eleştirebiliyorsunuz. aslında şaşacak bir şey yok 25 yıl önce de bizim taraftar aynıydı.hala 1 adım ileri gidemedik. işler biraz kötü gittimi herkez en kötü.

3 senede 2 lig 1 kupa 1 çeyrekfinal 1 2. tur gören kadro nasıl yetersiz.

Bjk çok iyi takım ya

Bu fb çok iyi takım ya

İkiside önelemeyi geçemiyolar biz kötüyüz 2 senedir gruptan çıkıyoruz

Transfer lazım burakla seçluku sabri gibi şutlarlarsa bu takım tekrar o günlere döner

Bjk çok iyi takım ya

Bu fb çok iyi takım ya

İkiside önelemeyi geçemiyolar biz kötüyüz 2 senedir gruptan çıkıyoruz

Transfer lazım burakla seçluku sabri gibi şutlarlarsa bu takım tekrar o günlere döner

Niye geçtiğimiz iki sene burak ve Selçuk yok muydu o takımda? hatta ilk sene burak olmasaydı o gruptan çıkamazdık diye hatırlıyorum ben. 6 gol atmıştı kendileri, hatta Schalke maçlarında da çok iyi oynamıştı. Orada da 2 gol atmıştı diye hatırlıyorum 2 maçta. tabi ben yanlış hatırlıyorsam senin dediğin doğru olabilir. şutlamamız lazım bunları

Niye geçtiğimiz iki sene burak ve Selçuk yok muydu o takımda? hatta ilk sene burak olmasaydı o gruptan çıkamazdık diye hatırlıyorum ben. 6 gol atmıştı kendileri, hatta Schalke maçlarında da çok iyi oynamıştı. Orada da 2 gol atmıştı diye hatırlıyorum 2 maçta. tabi ben yanlış hatırlıyorsam senin dediğin doğru olabilir. şutlamamız lazım bunları

O anki performanslarından bahsetmedim şu anki takımı karıştırmalarından bahsettim

Ayı volkan melonun üstüne atlar kaptan olan selçuk bunları değil futbolu konuşalım der

Peki futbolu konuşuyoruz bizde rezil ötesi oynuyo defolup gitsin bu takımdan

Gruplaşmaya neden olmasın defolup gitsin

Geri
Üst Alt