ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

o degilde basin geberecek besiktasi ove ove. zannedersin 10 tane pozisyon kacirdi besiktas emiratesde.

4 tane yuzde yuzluk kacirdi arsenal. wilshere, cazorla, chamberlain ve sanchezle. normalde bunlarin hepsi girer. 10 kisi kalmis takima pozisyon bulamadi besiktas. hala titretmis londrayi diyorlar. klasik igrenc turk basini.

macin normalde 4-0 veya 5-0 arsenal lehine bitmesi lazimken 1-0'a yatsin kalksin dua etsin kucuk $ikeciler.

evet arkadaslar iki $ikeciden biri gitti.

elde kaldi bir $ikeci. karabuk.

haydi St. Etienne vurdugun gol olsun.

herhalde $ikeci bir takim desteklememiz beklenemez.

Beşiktaş'da tecrübe yok, onun dışında bizden iyi takımlar.

Demba Ba, Olcay, Pektemek fln bizde olsa çok farklıydık şuan.

selcuk'un cok formsuz olduğu doğru ama şuradaki aptal yorumları okudukca adamı savunasım geliyor.

elbet kendine gelecektir, ayrıca unutulmasın ki selcuk fenerbahce yerine bize gelerek türk futbol tarihinin akşını değiştirmiştir, o sene fenere gitse belki de 5 sene üstüste şampiyon olacaklardı.

Maşallah iki yıldır formsuz

* LG G2 Tapatalk *

Kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok.Eğer öyle de devam edersek çok sıkıntı çekeriz bu gidişle.Herifler harbiden iyi top oynuyorlar.Biz 3 pas yapmanın hayalini kurarken adamlar takım halinde hücum edip takım halinde defans yapıyorlar ve yarım dakika içinde top tüm takımı geziyor.Ayrıca üzülerek belirtmeliyim ki herifler hayvan gibi kondisyon yüklemişler.Henüz sezon başı olmasına rağmen 90 dakika at gibi mücadele ettiler.

Kabul edelim ki: Besiktas iki maca 3 Yabanci (!) ile cikmis. Ve gayet iyidi iki macta, ilk Macta 1 Gol atsalardi bugün cok farkli bir sonuc olacakti belki.

Ama yinede sevindim. Cünkü biz 3 Milyon aldik. Besiktas iyi bir takima sahip, iyi de bir TD var. Bilic iyi bir TAKIM kurmus. Avrupa Liginde en az Ceyrek Final'a kadar gidebilirler, bana göre... Bizi kimse desteklemiyor yillardir (Tam tersi..), o yüzden Besiktasli Taraftarlar bizden destek beklemesinler, yinede Avrupa Liginde basarlar diyorum.

3 milyon değil 7.6 mn € muş.

Beşiktaş'da tecrübe yok, onun dışında bizden iyi takımlar.

Demba Ba, Olcay, Pektemek fln bizde olsa çok farklıydık şuan.

Olcayla pektemek bizde olsa 1 maç kötü oynadıgında yerin dibine koyar çöp derdi bu forum.

tarık tarık diye sayıklamaya başlardı...

Adamlar ise inanıyor topçularına.

Pektemeğe sakatken bile sahip çıkdılar göndermediler...

Maalesef biz hem sabırsınız hem nankör

Olcayla pektemek bizde olsa 1 maç kötü oynadıgında yerin dibine koyar çöp derdi bu forum.

tarık tarık diye sayıklamaya başlardı...

Adamlar ise inanıyor topçularına.

Pektemeğe sakatken bile sahip çıkdılar göndermediler...

Maalesef biz hem sabırsınız hem nankör

Madem bu forum hem sabırsız hem nankör ne diye üye oldun ?

alacağımız forvetin 1 yıllık parası çıktı artık sıra yönetimde bjk yapacağını yaptı :)

helal olsun ben 2 maçta temiz 5 yerler diye düşündüm ama 1 tane ile kapattılar işi

Ali Boz - Masonlar her zamanki gibi Galatasaray'a çalıştı.... | Facebook

Bu da ön izlemesi...

Dileyen değerli görüş ve yorumlarını bu arkadaş ile paylaşabilir.

BwE7haoIgAAT8yh.jpg

Bjk bizden diri takım. Bize oranla daha tempolu ve hızlı futbol oynuyorlar.

Birde Burak ve Selcuk'un 2.9 m euro aldıgı bir ortamda, Atiba'yı nasıl 1 m euro'ya oynatıyorlar yaw :(

Ali Boz - Masonlar her zamanki gibi Galatasaray'a çalıştı.... | Facebook

Bu Ali boz neyin kafasında GS masonmuşta onun için masonlar çalışmış GS ya yahu BJK ve FB ŞİKE cezası almadımı o ŞİKELERE CEZA veremiyen KORKAK TFF başkanı eski BJK başkanı degilmi .

Hakem oyunda tercih HAKKINI TEMİZ FUTBOL için kullandı ,yine dua etsin ya 2-3 sene YASAK yeselerdi demekki O masonlar bu şabalaklara HAK ETTİGİ CEZA yı vermediler..

FB-BJK küme düşerse GS çok ilerler diyenlere inat MASONLAR yine FB-BJK ı UEFA-FİFA kararıyla düşürmedi şabalak bunuda düşünmez.

Burada C.BAŞKANI A.GÜL BJK lıydı ,bu kafaya göre BJK ı A.GÜL için düşürmediler ,R.T.E da FB liydi onuda onun için düşürmediler (ben tivitte o yazıyı görmedim görseydim ona bunu hatırlatırdım).

Burada spora siyaset KARIŞTIRIP DEVLET GÜCÜNÜ HER işe karışıtırıp STAD yaparken iyidi ,hani bundan sonra ŞEHİR içinde stad olmıyacaktı ( başbakan R.T.E böyle demişti )A.S.Yen e neden devlet destek çıkmadı neden MASONLAR devreye girmedi..

Esas filimi o stad bittiginde herkes görecek ( o stadın oraya yapılmasına karşı çıkan bakan dahil herkesi yerinden eden MASONLARMIYDI yoksa SİYASETİN gücümüydü..

O stad DOLMABAHÇE sarayına ilerde çok büyük zarar verecek bunu UZMANLAR uyarmıştı ama devlet -hukümet tınmadı ALLAH korusun İstanbulda büyük deprem oldugunda velevki Tsunami de olabilir demişti uzmanlar o stad Denize yakın oldugundan denizden gelen dalgalar STADI yutmıyacakmı ..

Bu ALİ efendi ne içmiş bilmiyorum ama , o stad onlara fazlaca YARAR saglmıyacak egerki DOLMABAHÇE sarayına zarar gelirse ..

Geçmiş tarihe zarar veren STAD olarakta anılırlar..

Senin topçuların gol atamazsa bahaneyi Masonlarda arama ,geçen gün Celtic de laubali şekilde kendi sahasına 1-0 yenilerek elendi, halbuki deplasmanda 1-1 lik sonuç varken yüzdeyüz golleri kaçırınca Maribor dogru dürüst atakta eline gelen fırsatı kaçırmadı GOLÜ

atarak tur atladı..

Demekki neymiş GOL ATAMAYANA ,GOL ATARLAR ve dahi TURUDA ATLARLAR

BJKın başınada bu geldi şerefli yenildik lafının manasıda yok İNGİLİZLER guruptan nasıl çıkarız daha çok para kazanırız düşüncesindeler..

He ya BJK onurla yenilmişmi diyecek ler yoksa ENAYİlere bu kadar gol fırsatı verdik işi zor kurtardık önemli bu mu diyecekler..

Her agzı olan koşuyor hesabı ,her yazanda işin detayına girmeden ,incelemeden ÇOK ve BOŞ yazıyorlar aynı bu ZAT-I ŞAHANE gibi...

Bu da ön izlemesi...

Dileyen değerli görüş ve yorumlarını bu arkadaş ile paylaşabilir.

BwE7haoIgAAT8yh.jpg

Geri
Üst Alt