osi nöbedi acdırsana,senin lobin var dransfer forumunda
Ulan bende diyorum neden hersey yolunda gidiyor hahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osi nöbedi acdırsana,senin lobin var dransfer forumunda
İddaa da böyle bir mantık yok.Kiev 6-0 kazandı.
Bu cenabetlik için bana teşekkür edin derim.
Allahın ne kadar gücüne gittiyse...
transfer başlığını açar mısın kadircim @Kadir Ari
s
Bunu cidden dedi mi yahu? Ne mal insanlarimiz var arkadas ya. Türk futbolu bu beyinsizler yüzünden gelismiyor. Sürekli populizm yaparak millete yanlis ve sacma sapan hayal satiyorlar, bilgi veriyorlar. Hepsi kendi g.tünü düsünüyor, bu yüzden taraftarin duymak istedigini söylüyorlar.
Maglup oldular ya bu macta.Adamlar nağmağlup yine 3. Olduhakaten şaka gibi
Sergen Zeren2-3 hafta daha böyle idare edecegiz :x
6-0dan sonra foruma girdin dimi direk ve %100 kacanlarin nedeni belli olduosi nöbedi acdırsana,senin lobin var dransfer forumunda
mübarek kadın ellerinden öperimLan onu bunu geçte tam santra yapılacağı zaman açtım Trt'yi. Oturma odasında valide hanım da dantel örgü filan takılıyor. Birazdan Kiev'in golü geldi 1-0 oldu maç. Bizimki kadın haliyle maça biraz baktı ve "beyazlılar iyi top yapıyor Beşiktaş'ta hiç iş yok bugün 6 tane atarlar Beşiktaş'a" dedi. Vallahi dedi billahi dedi. Ben de amma uçtun be anne, rakip öyle çok güçlü değil Beşiktaş maçı çevirip kazanabilir dedim haliyle. Yok belki 1 tane atar ama rahat 6 yer dedi. Güldüm geçtim ama sonuca bak![]()
Yıllar önce Hertha Berlin-Galatasaray maçının ilk 45 dakikasını 1-0 yenik kapamıştıkta Galatasaray 2.yarı en az 3 tane atar demişti ve maç 4-1 bitmişti. Bugünden sonra artık pes diyorum.