ŞL 16/17 B Grubu 6. Maç | Dinamo Kiev 6-0 Beşiktaş | MS | 6 Aralık | TRT 1

avrupada olunca nasıl ağlayıp çemkiremiyor ama bilmem ne korkusu işte

İyi ki BEŞİKTAŞ VAR@Besiktasiykivar 5 Ara
Kiev hocası;Quaresma artık yıldız değil demiş..Kiev'in CL'de attığı gol sayısı :2Q7'nin CL'de attığı gol sayısı :3

Cy6zK7IXEAAWzSh.jpg

:D

ALTERNATIF SENOL AĞLAMASI 2 : futbol oynamasak iyi takımız biz

Sent from my iPhone using Tapatalk

vay ulan.uyuya kalmışım izleyemedim maçı eğlenceyi kaçırdık tüh.

ya o değilde ağlak şikecilerin kendilerine göre uydurdukları rekorlar ilkler vs yok mu

mete kalkavanlar, ali palabiyiklar, cuneyt cakirlar olmayinca zormus degil mi besiktasimiz

Fener'de elenirse dış güçlere bağlarlar iyi moda oldu anasını satim, basın toplantısında gazeteciler bile aynı yorumu yapıyor

Sinirlendi mal

2 soru daha gelse bayilacakti

Bu arada pozisyonu kaç kere seyrettim karar gayet doğru karı gibi zırlamasınlar bence hiç. Ben adam baya Beck'e şarj yaptı sanmıştım yan yanalar ve hafif şarj var, Beck'in salaklığı pozisyon. Hakemin kararı doğru.

Evet tek rakip büyük şikeciler kaldı bu tinerci mallar 5 maç puan kaybeder artık..

Basın hakeme bağlamış galiba, hakem hatası her maç oluyor, extra bi hata olduğunu sanmıyorum (Bjk maçını izlemedim), ligde hakemler lehine hata yaptığında "hakem insandır", aleyhine yapınca hakem yaptı yok. Ligde lehine hata oluyor, o zaman konuşşaydın, Avrupa'da da oluyor işte. Ingiltere'yi Almanya'yı seyrediyoruz her hafta, ne hatalar oluyor.

Sayin Osman SEDEN sanirsam Ivan Bebek ve Damir Javor ustadlarin yanina bir ustad daha eklenecek

Hak etti cunku

CraigThomson_512x288.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt